Следва

Гениалните прости неща: Пастет от сирене с праз лук, маслини и грах

Weekend to-do list. Зимни истории с Toffee Nut Latte и Mocha Praline в Starbucks

От днес Starbucks посреща коледното настроение със своя призив към почитателите на кафето - „Споделете чаша...

Food преди 13 години

От днес Starbucks посреща коледното настроение със своя призив към почитателите на кафето - „Споделете чаша, споделете история”.

Споделените моменти и разговорите в зимните дни ще бъдат допълнени и от любимите коледни Espresso напитки Toffee Nut Latte и Mocha Praline.

Toffee Nut Latte ще подхрани празничното настроение със завладяваща вълна от сладък карамел, аромат на печени ядки, покрити с бита сметана и карамелени парченца. Ммммм!

Mocha Praline носи нежния вкус на кафе Espresso в съчетание с кадифено топло мляко и вкус на горчив шоколад с лешник. Прегръдка!

В духа на празничния сезон Starbucks предлага най-обичаната коледна смес кафе - сладка и ароматна комбинация, която съчетава свежестта на сортовете от Латинска Америка със земните нотки на кафетата от Азия и Пасифика, и редки сортове отлежали зърна от остров Суматра.

Специалната лимитирана смес Starbucks® Christmas Blend е създадена, за да носи празнично настроение, заедно с познатите вече Bearista® плюшени мечета, коледни чаши за кафе и празнична серия термо чаши!

За всяка покупка на стойност 30 лв. Starbucks ще те почерпи с напитка по твой избор!

Коледното настроение в Starbucks идва с чаша вкусно кафе, ти само доведи хората, които обичаш!

 

More Food