Следва

Меркин... Да си дойдем на думата за нестандартните "аксесоари"

Вечери на винотот в Carrefour

През целия месец ноември в магазините на Карфур в България ще се продават отбрани вина от цял свят на...

Food преди 13 години

През целия месец ноември в магазините на Карфур в България ще се продават отбрани вина от цял свят на атрактивни цени.

Клиентите на веригата ще могат да се насладят на богато разнообразие от Напитката на боговете, което да сервират и консумират според съветите на известния френски сомелиер Лоран Барие. Виненият консултант беше специален гост на VIP вечерта на виното, която Карфур България организира за своите клиенти и партньори.

Тя бе почетена и от посланиците на Република Франция в България Н. Пр. г-н Филип Отие и на Република Южна Африка в България Н. Пр. г-жа Шийла М. Камерър.

В рамките на VIP вечерта на гостите бяха предложени пет специални вина от селекцията на Лоран Барие. Първото от тях беше бялото Demazel 2009, последвано от червеното Demazel 2009. Трето беше червеното Château Fergraves 2008. Кулминацията на вечерта беше червеното Château Lamothe-Bergeron 1995. За десерт гостите можеха да опитат Champagne Ph. Bouchard & Cie Brut.

След събитието присъстващите можеха да закупят всички вина от ексклузивната селекция на Лоран Барие на специални цени в магазина на Карфур.

По време на Месеца на виното клиентите на Карфур ще могат да се насладят на тези и още много вина от Франция, Италия, Латинска Америка и разбира се, България.
 

More Food