Следва

Изложба по ТВ. Царят на металите

Бившата адреналинка Жана и Николай Бареков ще водят сутрешен блок по ТВ7

От понеделник, 15 ноември, националната ефирна телевизия ТВ7 стартира напълно обновения си сутрешен блок...

Events преди 13 години

От понеделник, 15 ноември, националната ефирна телевизия ТВ7 стартира напълно обновения си сутрешен блок, който ще носи името „БОДИЛНИК”. Негови водещи ще са популярният журналист Николай Бареков, Ива Стоянова, която доскоро водеше публицистично предаване в ефира на ББТ и бившата адреналинка Жана Танева.

Един от основните акценти в „БОДИЛНИК” ще бъде рубриката на Николай Бареков, наречена „Гореща точка”. Тя ще стартира всеки делничен ден от 8.10 ч. и ще се реализира чрез пряко включване от специалното студио на сутрешния блок на ТВ7, намиращо се в центъра на София.

„Рубриката „Гореща точка” ще съдържа всичко най-добро, което зрителите помнят от досегашните ми изяви, но нещата ще се случват с още повече динамика, с много живи връзки, интересни гости и разбира се – това ще е мястото, където ще се „раждат” новините на деня”, заяви Николай Бареков, директор на дирекция „Новини и актуални предавания” в ТВ7.

В ролята на основен водещ в сутрешния блок на ТВ7 ще влезе журналистката Ива Стоянова. Тя ще прави преглед на печата всяка сутрин и ще води разнообразни модули от предаването, заедно с гост-водещи.

Жана пък ще се представи в изцяло ново амплоа като водеща на минутите за култура след 9 ч.

В петъчния ден тя ще има и своя самостоятелна рубрика, наречена „Сладки приказки”, посветена на светските новини и събития у нас.

Освен с изцяло нова концепция и водещи, новият сутрешен блок на ТВ7 ще стартира и с напълно обновени декори, музикално оформление и нова опаковка.

„БОДИЛНИК” и ще се излъчва всеки делничен ден от 6:45 в ефира на ТВ7.
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.