Следва

Филм

Зона, разрешена само за Дами

Най-новият интернет проект на bTV Media Group - www.ladyzone.bg, дава възможност на всички дами да спечелят...

преди 13 години

Най-новият интернет проект на bTV Media Group - www.ladyzone.bg, дава възможност на всички дами да спечелят персонален хороскоп.

От днес, 9 ноември, до 14 ноември включително всяка дама има шанса да спечели годишен хороскоп, изготвен лично от астролога на bTV Алена.

Дамите, които искат да спечелят, трябва да отговорят на дневния ни въпрос, а седем от далите верен отговор ще спечелят хороскоп. Всеки може да участва по веднъж на ден, а печелившите ще бъдат избрани чрез жребий на 15 ноември, понеделник. Мъжете, които искат да направят чудесен подарък на своята половинка също могат да участват. Имената на дамите - късметлийки ще бъдат публикувани на сайта в деня на теглене на имената и обявяване на верните отговори.

За да зарадва още повече всички дами, към LadyZone.bg се присъедини и едно от най-чаровните лица на bTV и журналист с впечатляваща биография - Мира Баджева. На новия женски портал ще откриете „Блогът на Мира Баджева”. Там тя ще споделя своите възгледи за жената, любовта, красотата и много други теми, които вълнуват съвременната дама.

www.ladyzone.bg може да се похвали и с изключителен интерес от страна на интернет потребителите. Според данните от измерванията на Gemius, водеща агенция за онлайн изследвания в Централна и Източна Европа, дневните уникални потребители на ladyzone.bg вече надхвърлят 14 500 на ден. Още през първите няколко дни потребителите генерират над 170 000 разгледани страници дневно. Най-голям интерес предизвикват секциите „Красота”, „Диети и спорт”, „Хороскоп” и различните калкулатори, които предлага сайтът.

 

More from View Sofia

More