Следва

Победата е по-сладка с HP Pavilion dm4 в ръка

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Ако продължават така, церемониите по награждаването на МТV скоро ще си спечелят славата на церемонии за най-зле облечени звезди...

All fashion преди 13 години

Европейските наградите на МТV в аутфити

Ако продължават така, церемониите по награждаването на МТV скоро ще си спечелят славата на церемонии за най-зле облечени звезди. Като изключим, роклите, с които Риана и Майли Сайръс преминаха по червения килим, както й всички рокли на Victoria Beckham, които носеше Ева Лонгорея, като че ли нямаше други добри и дори нормални аутфити.

Риана буквално поникна на сцената в къса бяла рокля на много и големи цветя - приличаше по-скоро на висяща градина на Семирамида, отколкото на щастливо влюбена девойка. Кети Пери не изневери на стила си, като вместо на гигантска петифура беше избрала визия на супергерой в прилепнало трико в телесен цвят и много блясък. Ke$ha се повяви в нещо като костюм на горски гном от реквизита за Хелоуин. Шакира разтресе сцената с панталони на много много ресни, а за облеклото на НЕпълнолетните Майли Сайръс и Тайлън Момсен оставаме без коментар.

Виж за какво става дума тук:
Риана
Кеша

Изабели Фонтана за Vogue Бразилия




Прекрасната Изабели Фонтана е снимана от Патрик и Виктор Демаршелие за ноемврийския брой на Vogue Бразилия. Не харесваме стайлинга, не сме виждали по-скучнен и банален на страниците на модната библия и не само от доста време насам.

Моделът е в аутфити на момиче от бразилско селце край морето, излязло да си купи домати, което да ни извиняват от Vogue, не смятаме за модно.

Lanvin за H&M – последен прочит




След като еуфорията по Lanvin за H&M ни отмина и вече имаме изглед върху целите колекции онлайн, с ръка на сърцето можем да си признаем, че сме разочаровани.

Очевидно подведени по името Албер Елбаз и по етикетите Lanvin и H&M се заредихме с големи очаквания към колаборацията. Но да видиш едни от любимите си модели на Lanvin, които са и едни от най-отрояващите се в колекциите, повторени в не най-подходящите цветове, принтове и материи, не е най-окуражаващото нещо. Освен това повечето дамски дрехи можем да носим на парти, но трудно биха са вписали в ежедневието. Така че, официално, не, не ни харесва!

Защо Блейк Лайвли не снима рекламни кампании



След новината, че Лейтън Мийстър ще бъде рекламното лице на най-новия аромат на Vera Wang, сме крайно озадачени, че колежката й от сериала Gossip Girl не може да се похвали с нито една рекламна кампания. През последните две години Блейк се появи на редица корици, сред които 2 за Vogue. Има невероятен личен стил, прекрасно тяло – не е типичната кльощава красавица, напротив. Сравняват косата й с тази на Дженифър Анистън, а стила й и модното й влияние като тези на Джаки Кенеди.

При тези факти, не е ли изненада, че за сега не сме я видели на поне един билборд, освен рекламите на последния сезон Gossip Girl.

American Apparel потвърждават, че вървят към банкрут



Оперативните разходи са убийствени за компанията. В момента тя трябва да реши как да се справи с кашата, в която се намира. Предстоят срещи с множество кредитори, които трябва да отпуснат още време за разплащане. Отделно American Apparel има нужда от нови заеми, с които да си върне старите кредити. При липсата на силни ангели пазители, които да я извадят от кризата, в която се намира, над компанията е надвиснала съвсем реална заплаха от прекратяване на дейността й.

В опитите си да се справи със сложното положение, може да се наложи American Apparel да затвори много от магазините си, които само в Щатите наброяват над 300.

Жалко, надявахме се скоро на един и у нас.
 

More All fashion