Следва

Breathtaker: палто Cinzia Rocca

Победата е по-сладка с HP Pavilion dm4 в ръка

В жестоката борба имаше един победител. Мартина Дечевска заслужи красивия елегантен HP Pavilion dm4, който и в...

All fashion преди 13 години

В жестоката борба имаше един победител. Мартина Дечевска заслужи красивия елегантен HP Pavilion dm4, който и в двата рунда бе като че ли създаден за нея!

Победителката в състезанието по стил дойде на място, за да получи трофея си, а ние решихме да споделим радостта и емоцията й с теб, драги читателю!

Да пише повече за удоволствията в живота, да попада на най-доброто от необятното интернет пространство - това й пожелахме на изпроводяк, а ние си пожелаваме да носим още такива емоции, наградите да се множат, а също и хилядите красиви хора по улиците на София.

Сега за теб имаме ново приключение. Искаме само да ни пожелаеш нещо от сърце на [email protected] по случай нашия четвърти рожден ден, а ние автоматично те включваме в жребия за един от 40-те луксозни подаръка на стойност 4000 лева, които ще раздадем на 4 януари!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.