Следва

Назаем взеха от Питър Линдберг: Аня Рубик и Магдалена Фраковяк за сп. Viva! Moda

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! NUXE Nirvanesque

Красота от природата! Релаксирай първите бръчки!...

Shopping преди 13 години

Важно е да знаем, че първата стъпка в противостареещата терапия е хидратацията. Тя е основна предпоставка за свежа, здрава и млада кожа.

С течение на времето обаче се появява нуждата от втора стъпка за красотата на вашата кожа – изглаждане на появилите се вече мимически бръчки.

NUXE вярва в безценната сила на растенията и непрекъснато търси неоткритите им свойства, за да създава ефикасни и натурални продукти.

Дълго пренебрегвана, връзката между кожата и нервната система сега представлява една от основните сфери на изследване на човешката биология.

Всички функции на кожата се контролират от нервната система – от основата към най-горните слоеве на епидермиса. Предаването на информация между нервната система и кожата се осъществява чрез невротрансмитери.

Чрез водещи тестови методи Laboratoire NUXE доказаха, че семената от син лотос и мак и корен от алтеа значително потискат отделянето на трите основни невротрансмитера (Aцетилхолин, CGRP и Субстанция P), отговорни за мускулните контракции и стреса на кожата и които водят до появата на първите мимически бръчки и напрежение в кожата.

Тези активни съставки са обект на 3 ексклузивни патента на NUXE. Формулата на Nirvanesque® e изключително постижение на Laboratoire NUXE, в която е използвана новата ексклузивна патентована система за съхранение без парабен и феноксиетанол.

Търсете в аптеките и специалното есенно предложение на NUXE!>>

Празникът започна, а специално за случая, NUXE Nirvanesque® ще бъде включен в дългия списък от луксозни подаръци на стойност 4000 лв., един от които ти можеш да спечелиш ако изпратиш пожелание за рождения ни ден в най-малко 4 думи на адрес: [email protected].

По повод навърпването на 4 годинки в интернет ViewSofia раздава големи подаръци! Всеки ден в каре Подарък на деня ще ти представяме по един от 40-те, за да споделим празника с теб!

Виж още от списъка>>
 

More Shopping