Следва

Да или Не: Нещо като жилетка, нещо като гащеризон, но не съвсем

Петте колаборации в модата, които може би си струват

След като избрахме да боготворим Lanvin, но без H&M, подхождаме доста по-резервирано към новини за модни колаборации...

All fashion преди 13 години

Остана ли поп звезда, която да не прави дънки, парти рокли, обувки или аксесоари. Ако има някой, да вдигне високо ръка, да я размаха и да не се безпокои, защото на секундата поне 15 модни марки ще го затрупат с оферти за сътрудничество.

Вариантите са да си известен дизайнер на висша мода и компания за среден клас облекла да се прекланя пред работата ти. Със същия успех може просто да си успешен поп изпълнител или рекламно лице на въпросния бранд. Останалото е въпрос на време ПР.

След като избрахме да боготворим Lanvin, но без H&M, подхождаме доста по-резервирано към новини за модни колаборации.

Като тази, например, за Gap и Valentino – звучи твърде добре, за да е истина. House of Valentino ще работи с Gap по линия луксозни стоки, които ще се предлагат само в Европа в представителството на Gap в Милано, в Colette в Париж, в Dover Street Market в Лондон и в представителството на Gap в Лондон. Странно е, че луксът няма да засегне родината на Gap САЩ.

Джорджиа Мей Джагър и Hudson Jeans



След като последната година Джорджиа е лице на Hudson Jeans, сега тя е на път да пусне и собствена линия за марката – 20 модела деним на цени межди $180 и $350. “Аз съм наистина изненадана, че толкова рано в кариерата ми, някой ми даде шанс да осъществя мечтата си и да създава собствени неща,” споделя дъщерята на Миг Джагър. “Моите дънки не са типични за Hudson Jeans. Те са прав деним с висока талия. Харесвам такива, защото съм по-ниска, а те издължават краката.”

Очакваме ги догодина.

Uffie и Diesel



Френската електро-поп/рап звезда Uffie пусна последния си албум Sex Dreams and Denim Dreams през юни и Diesel решиха да свъднат поне мечтите от деним. 22-годишната певица и италианският бранд се събират, за да създадат лимитирана колекция от 12 модела с етикет Diesel + Uffie. Колекцията ще се появи в магазините на Diesel тази седмица, претопявайки класическият дух на марката и секси стила на Uffie:“Тя е за силни жени със свободен дух.”

Колекцията включва както скини джинси със висока талия, така и модели в стил “дънките на гаджето”. В линията има и четири топа, които лесно се комбинират с денима, както и кожено яке, и чанта, рокле от деним с корсет и тесен гащеризон от деним и кожа. Цените им варират в $70-$700.

Кейт Мос и Topshop, този път с бельо



След пускането на последната й колекция за Topshopс, се появи слух, че Кейт Мос няма да спре до тук. Говори се, че тя и Филип Грийн започват работа по нов проект. Този път етикетът на Кейт ще се закачи за модели бельо. Ще почакаме и ще видим.

Jackson 5 пускат колекция J5



Не е колаборация, но имаме едната необходима половина – звезда или по-точно звезди, които ще се занимават с мода.

Този път това са братята на Майкъл Джексън. Кралят на поп музиката поставяше началото на тенденция с всяко свое появяване на сцената или на малкия екран – като неговото емблематично червено кожено яке, което ще остане в историята завинаги.

Ето защо членовете на Jackson 5 Джаки, Тито, Марлон и Ранди решиха да пуснат колекцията J5 с тишърти и якета за мъже и жени.

Линията трябва да се появи на пазара през февруари и ще вкючва реплики на кожените якета на Майкъл от клиповете Beat it и Thriller с цени от $900, както и тениски с 24 винтидж изображения на Jackson 5 (като Афро Фънк графики от 70-те, например) продавани межди $45 и $55.

More All fashion