Следва

Гениалните прости неща: Паста с пушено пиле и майонеза

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Нощувка за двама в луксозния хотел Ястребец Уелнес и Спа

Хотел Ястребец Уелнес и Спа e приятно сгушен във величествената Рила планина, сред прохладата на борова гора...

All About Life преди 13 години

Хотел Ястребец Уелнес и Спа e приятно сгушен във величествената Рила планина, сред прохладата на борова гора и чист планински въздух и предлага изключително спокойствие и комфорт на своите гости.

Хотел Ястребец Уелнес и Спа е първият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World, която подбира хотелите си по стил и изисканост, атрактивно местоположение и печеливша концепция на целогодишен отдих и почивка.

Ястребец Уелнес & Спа разполага с прекрасен парк с над 4 км велоалеи и пътеки за разходка. Непосредствено до финландските вили и детския кът започват да се вият няколко маршрута между гъстите смърчове и листници. Ландшафтно алеите са проектирани като горска еко пътека.

Най-красивата част на Yastrebets Park & Forest са пикник зоните и слънчевите полянки, които се превръщат в естествен притегателен център и пленяват с чара си. Атмосферата на приказност и уют е подсилена от дървените скулптори и дърворезбата на един от най-добрите български майстори.

Алеите са достъпни през петте входа откъм пакркинга, Спа ценътра и финландското селище. Сигурността и усамотеността на гостите е гарантирана от достъпа единствено през комплекса на хотела.

При прокарването на алеите и местата за отдих не е нарушавана естествената настилка от мъхове, редки растения и са запазени всички вековни дървета.



Yastrebets Park & Forest е идеално място за твоето свободно време, разходка с колело, за барбекю, тиймбилдинг или просто зимни романтични спомени сред природата и кристално чистия въздух.

www.hotelyastrebets.bg
 


Празникът започна, а специално за случая, Хотел Ястребец Уелнес и Спа осигуриха за теб и твоята половинка луксозна нощувка в прелестната Рила, с включена закуска и достъп до най-добрия спа център!

Ти можеш да спечелиш ако изпратиш пожелание за рождения ни ден в най-малко 4 думи на адрес: [email protected].

По повод навърпването на 4 годинки в интернет ViewSofia раздава големи подаръци! Всеки ден в каре Подарък на деня ще ти представяме по един от 40-те, за да споделим празника с теб!



Виж още от списъка с подаръци>>

Забележка: Ваучерът e валиден само със специален номер и подпис и печат на ViewSofia Group!


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.