Следва

Face The Music тази вечер в клуб Twins на гърба на НДК

Заради огромния интерес за The Parov Stelar Band пускат ексклузивни билети на място

Австриецът Alexander Ryba ще подгрява първия концерт у нас на The Parov Stelar Band, които пристигат по покана...

Music преди 13 години

Австриецът Alexander Ryba ще подгрява първия концерт у нас на The Parov Stelar Band, които пристигат по покана на Bushmills.

След 20 години като DJ, Alexander Ryba възприема всяка минута от своя гиг като нов шанс да се слее с енергията на публиката. Той владее до съвършенство изкуството да очарова публиката, а един от триковете му е да смесва тотално различни стилове – като например Нина Симоне с балкански електронен ритъм и джази звучене. Типично в духа на слогана на вечерта Bushmills Brothers откакто музиката ни събра, Alexander Ryba не еднократно е подгрявал Carl Craig, Turntablerockers и разбира се, Parov Stelar.

След него на сцената ще се появят главните герои в специалното меломанско събитие на Bushmills, а именно създателя на електро суинга Parov Stelar и неговата банда.

И докато Parov Stelar се отличава със своя характерен микс от джаз и суинг семпли, вплетени в електронната музика, то в комбинация със своя бенд, всяко тяхно появяване е заредено с магичното и енергично излъчване на живите им изпълнения.

Вечерта ще завърши с един познат български артист, чийто нюх към модерния звук го е срещал на една сцена с имена като Thievery Corporation, DJ Food, Coldcut и Robert Luis. Funkusion е едно от основните действащи лица зад предаването и едноименните клубни вечери на Groovy Sessions, както и серията от събития Reel Feel. Ето защо на 12-ти ноември той ще инжектира в изпълнението на Parov Stelar своята силна доза boogie disco, funk, latin swing, breaks...

Силният заряд на вечерта от сега е ясен, тъй като пуснатите в предварителна продажба билетите за събитието на Bushmills са вече изчерпани.

Заради огромния интерес, на място в петък ще бъдат пуснати лимитиран брой билети на цена от 40 лв.

А всички, които искат от сега да са сигурни, че ще присъстват на второто музикално предизвикателство на Bushmills с участието на Sofa Surfers на 3 декември, трябва да закупят билет от мрежата на Eventim.bg и на klikshop.bg.

12 ноември, петък,
Sofia Live Club,
22.00 часа

More from View Sofia

More Music