Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Belle En Rykiel - ориенталско благоухание

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В четвъртък бе тазгодишното ревю на Victoria’a Sectet. Ангелите разходиха страхотното бельо както всяка година...
 

All fashion преди 13 години

Шоуто на Victoria’s Secret

В четвъртък бе тазгодишното ревю на Victoria’s Secret. Ангелите разходиха страхотното бельо както всяка година с огримни усмивки и спираща дъха походка. Бяха акомпанирани от Katy Perry и Akon, a сътиенът за 2 милиона долара бе на красивата гръд на Адриана Лима.

Тази година шоуто се случи без „отлетелия” ангел Хайди Клум, но пък имаше нови попълнения в състава на красавиците.

Тази година отсъстваха и бременните Дутцен Крьоиц и Миранда Кер, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли, която в момента е на снима третата част на Трансформърс.

Тук е мястото да кажем, че светът на ангелите и светът на моделите от седмиците на модата започват да се сливат, а ние много се радваме от идеята.

Леа Т на корицата на Luvre и за Hércules #9 есен-зима 2010



Е, какво като всъщност е мъж?!

Макар и голата му/й поява във френския Vogue да бе малко стряскаща, дългогодишният модел на Givenchy си издейства много висок статут в модните среди напоследък.

След като бе сниман/а за няколко броя на Vogue, тя/той все по-често се появява в модното пространство. Корицата на Luvre е една от най-красивите, които сме виждали в последно време, а в сесията за Hércules иди докажи, че е мъж.

Кампанията Holyday на H&M



Зимната Holyday кампания на модния гигант H&M вече е факт, а в кадрите виждаме много история и красиви семейни моменти от едни от най-известните лица в модата.

Мариакарла Босконо,Фей Фей Сун, Лия Кедебе, заедно с бившия модел Варис, чиято роля Лия изигра в “Desert Flower”, Стела Тенант и двете й очарователни деца, както и много други модели и звезди.

А и да си признаем, дрехите също си ги бива.

Ralph Lauren в 4D



За да отпразнува 10 години във виртуалното пространство, от къщата на Ralph Lauren отново излезе нещо главозамайващо и единствено по рода си.

Модата определено прави много стабилни крачки напред в света на технологиите и след като вече не само пазаруваме онлайн, но и гледаме на живо в интернет ревютата от първия ред, Ralph Lauren ни показаха нова технология в промотирането и успешното представяне на моден продукт.

В една и съща нощ, въхру сградите на двата най-големи магазина на марката – в Лондон и Ню Йорк бе прожектиран 4D филм, реализиран с помощта на последните технологии и модни тенденции.

Натискай play и се наслади!

Edita Vilkeviciute на корицата на Vogue Германия, декември 2010



Какъв прекрасен начин да завършиш календарната година. Можеш да останеш загледан в очите и устните на Едита с часове.

Не са нужни много думи, просто една прекрасна корица!
 

More All fashion