Следва

Най-големият бутик отваря врати... онлайн от Google

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Belle En Rykiel - ориенталско благоухание

Лавандулово-тамяновият акорд, който омайва със своята женственост и поразителен баланс между светлина и сянка...

Shopping преди 13 години

Лавандулово-тамяновият акорд, който омайва със своята женственост и поразителен баланс между светлина и сянка, на загадъчност и отдаване, на безгрижна лекота и изобилие, се отразява като отзвук при разгръщането на аромата.

Връхните нотки на Belle En Rykiel са сочна, провокативна мандарина и увличащо, съблазнително френско грозде... Свежите и есплозивни връхни нотки трептят в унисон с лавандулата, чието превъзходно и неочаквано благоухание едва доловимо загатва за света на мъжете – внушавайки една изящна спонтанност.

В сърцевината е изкусителен букет от слънчеви цветя – перуански хелиотроп с мек, пудрен аромат и чувствен, завладяващ цвят на кафе, които се съчетават с акорда на тамян – пищен със своите пленителни, мистериозни нотки, за да създадат пристрастяваща и очарователна зависимост.



В основата ще усетиш пачулито донася своята загадъчна енергия, а амбърът своя кадифен магнтизъм. Финото трептене на махагоново дърво и сладката чувственост на ванилия създватат топла и сластна ароматна следа, която е неустоимо дискретна.

Красота струи от Belle En Rykiel.

И може да бъде твой или да спечелиш един от 40-те луксозни подаръка по случай нашия 4-ти рожден ден, само ако ни пожелаеш нещо от сърце с най-малко 4 думи на [email protected].



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping