Следва

Знаем ли какво ядем всъщност? И искаме ли да знаем?

Разходи се с великите, чуй за пътя

"Разходи се с великите" е мотото на новата глобална кампания на Johnie Walker , която надгражда утвърдената...

All About Life преди 13 години

"Разходи се с великите" е мотото на новата глобална кампания на Johnnie Walker , която надгражда утвърдената вече философия на бранда, обобщена в призива Keep Walking.

Целта на кампанията е да мотивира хората да следват мечтите си, да рискуват, да взимат дръзки решения. Затова и героите в нея са именно личности, които силно вярват в собствените си сили и сами определят границите на своите възможности.

На интернет страницата www.johnnie-walker.bg избрани икони от различни области разказват за пътя, извървян от тях през годините-от първите стъпки, през провалите и трудностите, до великите им постижения.
 

More from View Sofia

Анжела Недялкова и Георги Тошев са първите български лица в кампанията на Johnnie Walker със слоган "Не говори. Действай."

Food преди 1 година

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства двама забележителни българи в компанията на Мила Йовович и Ейдриън Броуди. Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в движението “The Walkers“ като точните хора, носители на духа на Johnnie Walker, които през целият си досегашен път са доказали, че посоката за тях е само една – напред

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.