Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер на стойност 100 лева от Академия Stephan

Oтново в Лондон, но този път през 90-те

Познайте къде бяхме в събота точно в 21:00 часа. Там, където бе и почти цяла млада София - на адрес...

All fashion преди 13 години

Познайте къде бяхме в събота точно в 21:00 часа.

Там, където бе и почти цяла млада София - на адрес ул.Индустриална 11 в едноименната галерия, където  London Dress Code 90’s ни върна в последното десетилетие на 20 век.

Ревюто бе от поредицата, спонсорирана от Beefeater, която с внимание следим, а това издание премина под името ME MYSELF AND I, вдъхновено от 90-те години на миналия век в Лондон.

Дизайнерите Ham&Eggs и tochka, в компанията на MAC Cosmetics, фризьорски салони Арлет и обувки Stillo и под звуците на хитовете от 90-те създадоха едно изключително провокативно модно шоу, което остави много силни и полюсни впечатления в огромния брой хора, който беше изпълнил галерията.



30-те аутфита, разходили се или по-скоро изтанцували модния подиум бяха точно толкова провокативни колкото и последното десетилетие на миналия век.

Макар и на моменти да се чудихме от точно кои "90's" са инспирирани дизайнерите, защото тълпата очакваше дълги блейзери, минималистични кройки и свръхвисоки талии, в моделите се усещаше влиянието на лондонския бунт, вдъхновен от Vivienne Westwood и младите McQueen и Galliano, а шоуто бе една нова гледна точка с иднивидуален почерк.

More All fashion