Следва

Новите лица на модата - Юлия Гончаренко

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер на стойност 100 лева от Академия Stephan

Методът на подстригване Stephan е създаден от един от гениите на френското коафьорство Стефан Сьонес...

Shopping преди 13 години

Методът на подстригване Stephan е създаден от един от гениите на френското коафьорство Стефан Сьонес.

Той е популярен сред коафьорите от цял свят и се преподава в школите на марката, като я отличава от всички останали образователни програми в сферата на фризьорството.

Това, което го отличава от другите и го прави уникален, е професионалната логика, на която е базиран метода и която може да бъде практикувана от всеки фризьор.

Познавайки основите на метода фризьорът може да реализира всяка своя идея и в същото време прецизно да се води по индивидуалните изисквания на клиента и типа на негова коса. Всъщност точно на диагностиката на косата методът отдава изключително значение, защото това е основополагащо при работата на фризьора.

В България Академия Stephan е единствената школа за фризьори, лицензирана да преподава. Нейният артистичен директор е популярният български фризьор Васил Михайлов.

Фризьорската академия отвори школа в България през лятото на 2007 година, когато започна двумесечното специалното обучение на бъдещите преподаватели в академията. Формалният старт на академията бе даден на 13 декември с грандиозно шоу, представило за първи път в България авторска колекция сезонни прически и концептуално ревю на висша мода прически.

Лицензирана от НАПОО, програмата за обучение в Академия Stephan е специално адаптирана към условията в България. Със сигурност това е уникална за целите Балкани образователна система и в учебните модули, с нови за нашата страна елементи, техники, практики и възможности като цяло.

Успешната професионална реализация на учениците е основната грижа на Академията. Разработен е пълен пакет от програми, предназначен за завършилите.

Най-добрите от тях получават ексклузивно предложение за работа във структурата на франчайзинг салоните Stephan и покана за съвместни изяви с артистичния екип. На изявените се подсигуряват работни места в престижни салони по предварително сключени договори. Всички курсисти получават пълно съдействие и препоръки при намиране на работа.

Организацията на обучението е изцяло в духа на марката Stephan – естетически лукс, актуалност, артистичност.

В сандъка с луксозни подаръци се намира и един ваучер на стойност 100 лв. за услуги в Академия Stephan. Ако имаш нужда от подстригване, изсушаване, боядисване или просто нова прическа, прати веднага на [email protected]  пожелание в най-малко 4 думи по повод нашия четвърти рожден ден!



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping