Следва

От източника: Назаем от Капитал Light - MASS MEDIA (size XXL, women/men)

Новите лица на модата - Юлия Гончаренко

С пригладената си назад коса, хипнотични лешникови очи и буквално магично като от приказка поведение, новотo...

All fashion преди 13 години

С пригладената си назад коса, хипнотични лешникови очи и буквално магично като от приказка поведение, новото модно чудо с руско име - Юлия - напоследък кара модните критици и ценители да трепкат в обувките си при всяко нейно появяване.

Източната красавица всъщност е родена в Сиатъл, завършила е училище в Англия, живее в Ню Йорк, но се връща и до Владивосток от време на време, въпрос на корени.

В Ню Йорк Гончаренко е на всяко модно събитие от висок клас, истинско торнадо от интерес се вихри около младата рускиня, буквално следвайки всяка нейна крачка.

Регулярното присъствие на модела в дефилетата на Маркеза и Селин, в рекламните кампании на AVEDA и Betsey Johnson, работата й с Тери Ричардсън и прочие върхови активности нареждат Юлия Гончаренко сред най-интересните, търсени и добре платени млади модели в света.

Тя се снима също и в амбициозната продукция на Bravo TV - Kel on Earth, и в тази връзка лицето й предстои да завладее скоро и изцяло линиите и спирките на Паржикото и Нюйоркското метро.



Мерките й, нормално, са съвършени - 90-60-90.

Красотата й е нетрадиционна, леко носталгична, кинематографично магнетична. Тъмна, загадъчна и изключително фотогенична, Юлия е еднакво красива и в стилистиката на 20-те години на миналия век и в градска леко гръндж визия с кожено яке на Рик Оуенс и кубинки на Марджела.



Елегантна, шармантна, прелестно бледа, Юлия Гончаренко често е оприличавана на София Лорен и Ава Гарднър не толкова като черти на лицето, колкото до крайната степен на красотата, почти до съвършенство. Често я наричат хамелеон, всичко, което прави с лицето и израза си, е абсолютно различно от предишното и следващото. Очарователна като маниер, като личен стил, тя с успех би могла да бъде по-младата и по-красива сестра на Уинона Райдър.



Гончаренко освен супер успешен модел е и чудесен пример за подражание на младите момичета. Индивидуална, модерна, стилна и успешна, Юлия разбива сърца с лекота.



Все едно дали ще я срещнеш наметната с овчи кожух във ветровития Ню Йорк, с ултра високи токчета и копринена рокля в Париж или в латекс и капси, гонейки зомбита с втъкнат между устните фас, красота като тази ще те накара да се влюбиш.


More All fashion