Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кели Осборн освободи момичето на Бонд, което криеше в себе си, и се снима "позлатена" в рекламната кампания...

The Red Rihanna

Тя е безумно красива и новата й прическа е прекрасна, но не и в този цвят. Oсвен това имиджът й на клоун ни дойде в повече. Особено след последното видео към песента What’s my name, което се появи през уикенда, а Риана се разхожда с мрежичка за плодове увита около главата плюс късо клинче тип мрежа, което се подава под къси панталони (краката й приличат на наденички).

Коментари: 3

Y
YvoS (2010/11/17 / 11:47)
Любопитно - за феновете на бяло-черното сако на Риана от клипа, може да го намерите в H&M от Divided секцията и то само за 15 лири. ) :) Доказателство: http://www.iwritefashion.com/wp-content/uploads/2010/03/striped-blazer-1.jpg Jasmine Verde ме разсмя от сърце, но е напълно права за корицата и прекалено слабата манекенка. :)
J
Jasmine Verde (2010/11/17 / 10:10)
Риана вече от напъни да е интересна, става безинтересна. Златното момиче малко напомня Фара Фосет, но с огромна глава и тъпа прическа. За Марк Дж. не ми се говори, защото ми е писнало от изживяни, недоизживяни, вечно парадиращи хомосексуалисти. Отврат! А китайката е гротеска - към вашите 3 изброени причини да не я харесвате, ще добавя, че шията й е дълга и тънка като на жираф, но не в добрия смисъл - сякаш главата й е завинтена като крушка върху тази шия. Пък и целия изглед на списанието е някак евтин - цветова комбинация, модел, йероглифите - сякаш е корица от 70-те, въргаляна из някой прашен таван.
V
ves38 (2010/11/16 / 22:27)
Rihanna v Only girl si e super ! vuobshte komentara vi kato cqlo e neumesten....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.