Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер от магазин TOMMY HILFIGER

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кели Осборн освободи момичето на Бонд, което криеше в себе си, и се снима "позлатена" в рекламната кампания...

All fashion преди 13 години

The Red Rihanna

Тя е безумно красива и новата й прическа е прекрасна, но не и в този цвят. Oсвен това имиджът й на клоун ни дойде в повече. Особено след последното видео към песента What’s my name, което се появи през уикенда, а Риана се разхожда с мрежичка за плодове увита около главата плюс късо клинче тип мрежа, което се подава под къси панталони (краката й приличат на наденички).

Всичко започна с Only Girl (In The World), където се надяваме, че ако героинята й е единственото момиче на света, то поне не носи единствените дрехи на света.

И въпреки че всеки артист има нужда от постоянна промяна, за да поддържа интереса към себе си, харесвахме повече Риана от времето на Hard.

Златното момиче Кели Осбърн



Кели Осбърн освободи момичето на Бонд, което криеше в себе си, и се снима "позлатена” в рекламната кампания на Sky+HD TV channel, вдъхновена от филма за Джеймс Бонд Goldfinger.

“След като отслабнах, съм много по уверена пред камерата,” казва Кели. Е, няколко килограма по-малко не винаги означават добра снимка. Може тук причината да е и в прическата или Кели като цяло. Каквато й да е, смятаме, че всеки от ангелите на Victoria’s Secret, щеше да се справи по-добре.

Въпреки това поздравяване Кели, защото когато е облечена новите й килограми си кореспондират прекрасно с дрехите и изглежда страхотно.

Марк Джейкъбс за сп. Industrie




Стилистът на Louis Vuitton Кати Гранд облича Марк за обектива на Патрик Демаршалие за сесия за втория брой на сп. Industrie.

Щом видяхме корицата с Марк Джейкъбс, облечен в женски дрехи, първата ни реакция беше „Ами, сладък е!” След това прилагателното „сладък” заменихме с „не е секси”. Дори леко напомня извратен карибски пират.

FeiFei Sun за сп. Elle Китай



Първо – отново виждаме на корица тази рокля от колекцията есен-зима 2010 на Miu Miu, която наистина не вярвахме, че ще се появи повече, особено след като Balmain я замениха със своята златиста. Второ - косата на модела е като претърпяла електрошок или много тежка нощ. Трето – начинът, по който държи колието – все едно е цигара.

BCBG Max Azria крадат от Givenchy







Givenchy
съдят BCBG Max Azria за нарушаване на търговските права, заради модела на чантата им BCBGeneration Rembrandt, която е много подобна на Nightingale Bag (на цена от $2 175) на Givenchy, както и за нелоялна конкуренция, защото чантата на BCBG Max Azria всъщност е достъпна.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.