Следва

И последно, какви са ноктите ми тази зима?

Ново в несесера: Чиста до съвършенство с Iwostin PURRITIN

От какво се нуждаеш в студените октомврийски дни – от горещ чай, какаови бисквити, топли стаи и прегръдки и...

Hair преди 13 години

От какво се нуждаеш в студените октомврийски дни – от горещ чай, какаови бисквити, топли стаи и прегръдки и кожа, нежна, гладка и красива чак до първото лятно слънце!

Защото чисто новото ти палто може вече да е факт, но лицето ти тепърва има нужда от грижи заради които ще ти се отблагодарява цял живот!

Всъщност първото и най-важно правило е тя, Нейно величество кожата на лицето ти, да бъде почистена добре!

Имаш много алтернативи, но най-добрата е тази, която е препоръчана от приятел. Трисферен измиващ пилинг гел IWOSTIN PURRITIN почиства мазната кожа, предразположена към акне и я връща към насладата от живота! Гарантирано!

С уникалните си ексфолиращи свойства IWOSTIN PURRITIN почиства и отпушва порите, ексфолира роговия слой на епидермиса, предпазвайки от натрупване на мъртви клетки и запушване на порите, системно изглажда и ускорява процеса на обновяване повърхността на епидермиса.

С антибактериалните си свойства гелът предотвратява развитието на бактерии и акне, регулира производството на себум, успокоява кожните раздразнения.

В резултат на това IWOSTIN PURRITIN намалява броя на комедоните и папулите.

Всичко това се дължи на маслото от чаено дърво и на съдържанието на над 90 бактерицидни съставки с антисептични, силно бактерицидни и антимикотични свойства. Прониква през епидермиса лесно и в дълбочина и е с отличен овлажняващ и дезинфекциращ ефект.

Активният състав с екстракт от алое, алантоин, гранули жожоба и термална вода от Ивонич-Здруй успокояват и облекчават кожата на лицето ти, омекотяват и нежно ексфолират епидермиса!

Ще намериш трисферния измиващ пилинг гел IWOSTIN PURRITIN в аптеките, но имай предвид, че не се прилага при при остри форми на акне (с кожни изменения от рода на пустули и нодули).
 

More Hair