Следва

Мода до полудяване. Шопинг манията ходи и по животните

Кейт Мос е най-добре облечената жена на десетилетието според Vogue

Никой не е имал по-голямо влияние през последното десетилетие върху начина, по който жените се обличат...

All fashion преди 13 години

Специално издание на Vogue Най-добре облечени, което се появи на пазара вчера, именува Кейт Мос за "най-добре облечената жена на десетилетието", въпреки че не е включен в списъка с десетте най-добре облечени дами на годината според списанието. Александра Котър, стил директор на Vogue, обясни титлата на Мос по следния начин: "Във всеки един момент, Кейт Мос е изглеждала шик и готино... Никой не е имал по-голямо влияние през последното десетилетие върху начина, по който жените се обличат."

Британската преса, естествено, е на седмото небе, заради това. "Списанието е избрало 11 от най-стилните знаменитости в света", радостно докладва Daily Mail, но именно 36-годишната Мис Мос е ясно изнесена напред като най-важна."

На корицата на броя е Блейк Лайвли в прекрасна златиста рокля на Reed Krakoff от колекция пролет лято 2011. Всички останали дами от списъка вече са били лица на кориците на Vogue US, с изключение на Лейди Гага, но слуховете са, че това няма да е така за дълго.

Ето го и списъка на най-добре облечените знаменитости, всяка в своя собствена категория:

Бомбен снаряд: Блейк Лайвли
Екранна сирена: Марион Котийар
Независимата: Мишел Обама
Американски прелести: Джесика Бийл
Готин уличен стил: Алекса Чънг
Висш Бохем: Сара Джесика Паркър
Изявено шик: Лия Кебед
Свободен дух: Кери Мълиган
Нова класика: Шала Монроук
Мечтателката: Лейди Гага
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.