Следва

"Германи“ и The Mall подаряват усмивки на децата от „SOS Детски селища България“

Нашият седмичен плeйлист

Най-новото име в каталога на берлинския лейбъл Bpitch Control, идва за партито по случай представянето на брой Зима 2010 на списание Едно...

Music преди 13 години

Най-новото име в каталога на берлинския лейбъл Bpitch Control, идва за партито по случай представянето на брой Зима 2010 на списание Едно. Така че, следващата седмица в сряда заповядай в Sofia Life Club да се заредиш с предпразничната си доза качествена съвременна музика, поднесена от We Love.

We Love са Giorgia Angiuli и Piero Fragola. Двамата правят мелодичен, синтетичен, вокален поп, който носи необходимата доза експеримент. Дебютният им едноименен албум We Love, който излезе в средата на септември е доказателство за класа, защото десетте парчета в него демонстрират музикални умения, разнородни вкусове и любопитни музикални препратки.

За живите изпълнения на We Love се носят само суперлативи за качеството на звука, визията, поведението и заряда, който създават на сцената. Ще отидем и ще видим. До тогава можеш да чуеш достатъчно от тях в онова прекрасно място Youtube.

Иначе, ето какво ти предлагаме ние тази седмица:

1. Adele - Rolling In The Deep
. Старият прекрасен глас на Adele и новата й прекрасна песен.

 

2. Lykke Li - Get Some. Още едно черно-бяло видео тази седмица. И певицата Lykke Li се появи с такова и с потопени в мастило пръсти, точно като Мишел Лами - съпруга и муза на дизайнера Рик Оуенс.

 

3. Ok Go - Last Leaf. Ok Go отново не изневеряват на стила си и ни поднасят поредното интригуващо видео. Заслушваш се песента средно около третото гледане.

 

4. Stateless - Arial. Цветовата битка между доброто и злото е хипнотизираща.

 

5. Coldplay - Strawberry Swing
. Като заговорихме за интересни видеоклипове, този не е за изпускане. Ако ще говорим за музика - цялата дискография на Coldplay е задължитена. Започни от тук.

 

6. Jamie Lidell - Little Bit of Feel Good. Още една пълна дискография, която ти препоръчваме. Както й изпълненията му на живо, като The City за From the Basement. Невероятен е!



7. The Roots Feat. Cody ChesnuTT - The Seed (2.0). Не бихме кръстили дъщерите си Rock'n'Roll, но е готина идея за име на домашен любимец. Примерно, двойка канарчета - Рок и Рол.



8. Lauryn Hill - Doo Wop (That Thing)
. "Some girls are only about that thing..."


 
9. Sixpence None The Richer - Kiss Me. 



10. John Mayer -Who Says. Песен - дъждобран. Докато чакаш света да се промени, може да слушаш John Mayer.

 

More Music