Следва

"Харун и морето от приказки" за деца и възрастни. От Салман Рушди

"Германи“ и The Mall подаряват усмивки на децата от „SOS Детски селища България“

Нищо друго не радва повече от детската усмивка. Няма по-красиво нещо от нея! Затова и ръководителите на частнa...

Events преди 13 години

Нищо друго не радва повече от детската усмивка. Няма по-красиво нещо от нея! Затова и ръководителите на частна детска градина „Германи” са решили да реализират една благородна идея за своята първа Коледа.

На 27.11.2010, събота, от 16.00 часа най-малките посетители на големия търговски център „The Mall” на Цариградско шосе ще имат възможността под вещото ръководство на педагози от „Германи” да развихрят въображението и фантазията си в „Къщата на изкуствата“, където ще се изработи най-голямото в света слухово Мемори, най-красивият глобус, ще бъдат нарисувани стотици рисунки, а любителите на глината ще могат да моделират с нея през целия ден.

Сътворените от децата шедьоври ще бъдат изложени в частна детска градина „Германи” и след това обявени за разпродажба на специален търг. Събраните средства ще бъдат дарени на „SOS Детски селища България.

От своя страна децата от „SOS Детски селища България“ ще покажат на присъстващите най-красивите си изпълнения – ще танцуват, ще пеят и ще рецитират.

А собственичката на “Visage Models Group” Жени Калканджиева ще отправи лично своето коледно послание към малчуганите от детските селища. Ще има и ревю на малките възпитаници на школата за модели и манекени към агенцията. По време на събитието ще има и томбола.



Чочо и неговите приятели от приказната страна ще превърнат цялото събитие в едно уникално вълшебство с куп игри и изненади. Освен магично шоу, ще има и щура детска дискотека, а в „Къщата на изкуствата“ всеки гост и участник в забавата ще може да изработи своята собствена коледна картичка за децата от “SOS Kinderdorf” и лично да им напише коледно пожелание.

За децата, които се очаква да пристигнат от селищата в Трявна и Дрен, детската градина ще подсигури кетъринг и огромна вкусна торта, приготвена с много любов от майстор-готвача на комплекс „ Германи“.

Gymboree Play & Music
и Детски център „Вълшебно царство“ при „The Mall” на Цариградско шосе също ще предоставят лакомства и още куп забавления.

Организаторите на това изключително благородно дело се надяват то да се превърне в традиция, за да докажат, че чудеса не се сбъдват само на Коледа!
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?