Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Довърши историята, спечели ни с въображение! Честит рожден ден, Крис!

Кристина е на 29...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia. И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици, към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една глава от поредната градска история, която пишем.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а всеки необикновен разказ с модни илюстрации ще го довършиш ти.

Е, ако си готов, да започваме с първата приказка от сборника:


Кристина е на 29. Израснала е в София. Завършва Първа английска гимназия, след което заминава за Швеция, за да продължи образованието си.

Работи като брокер на недвижими имоти в малка фирма, която основава заедно с българските си колеги от университета.

Всички те вярват, че основното правило на успешния бизнес е да го правиш с приятели и се радват на големи клиенти и изгодни сделки, въпреки финансовата криза и затегнатия пазар на имоти. На 26 Кристина се омъжва за Стефан – сърдечен хирург, от който има момченце, което вече е почти на 2 години.

Всяка сутрин тя става, прави закуска за бебето, взима си душ, облича се, събужда малкия, храни го и го оставя на Стефан, който го води на детска ясла.

След това тръгва към офиса, взима си силно кафе и сутрешната преса плюс няколко списания за разтоварване и се качва в големия апартамент над „Славейков”. Сяда на бюрото и преглежда всички писма в електронната си поща, отпивайки от все още горещото си кафе. Така минава всяка нейна сутрин, но не и днес.

Днес Кристина има рожден ден. Става на 30. След като се събуди и получи освежаваща доза сутрешна любов от съпруга си, той й подари прекрасен часовник – онзи, за който спестяваше половин година и накрая се отказа, за да вземе нови мебели за детската стая.

Стана, направи закуска на малкия, нахрани го и тръгна за работа. Влезе в офиса и отвори лаптопа си с онова вълнение на рождениците, които се усмихват всеки път щом чуят прозвъняване на телефон, без дори да знаят кой е. След десетина честитки от фирми, с които работи и няколко стари приятели, тя попадна на този имейл…

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи поредната голяма награда - големият малък HP mini.

Довърши тази на [email protected].

Историите продължават, но имай търпение до утре!



Топ Penny Black
Кожена пола ViewSofia Shop, 50 лв.
Обувки Max&Co, 420лв.
Колие Max Mara, 290лв.

Фотограф: Димитър Панайотов
Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Здравка @ Ivet Fashion


More Fashion