Следва

Акира Куросава и неговият специален месец в София

The Smugglers Collective и Swing Night празнуват рожден ден

The Smugglers Collective и Клуб Строежа имат удоволствието да Ви поканят на SWING NIGHT, по повод втория рожден...

Culture преди 13 години

The Smugglers Collective и Клуб Строежа имат удоволствието да Ви поканят на SWING NIGHT, по повод втория рожден ден на тематичното парти. Ретро купонът ще се проведе в понеделник, 22 ноември от 21ч, а входът, както винаги ще е свободен.

DJ-ите от The Smugglers Collective са подготвили както винаги експлозивен сет, съчетаващ най-доброто от Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Rhythm&Blues музиката от 40-те години до днес! Специално за рождения ден на партито организаторите са подготвили изненада за всички присъстващи: лайв брас секция, в лицето на момчетата от Уикеда!
Ще звучат хитове, както на позабравени изпълнители като Elvis Presley, Johnny Cash, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Duke Ellington, Louis Prima, Stray Cats, така и на новите попълнения в жанра като суинг титаните Cherry Poppin' Daddies, Brian Setzer Orchestra, Royal Crown Revue, Big Bad Voodoo Daddy, Ray Collins Hot Club и много други. Посетителите ще се потопят в една уникална ретро атмосфера, изпълнена с много танци и страхотна музика.

Тази вечер от 21.00 часа!

 

More from View Sofia

More Culture