Следва

Чакането свърши!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Това са едни кадри, които ни припомниха защо толкова много харесваме Енико. Тя не е като всички, а има свой...

All fashion преди 13 години



Енико Михалик за Vogue Италия ноември 2010


Това са едни кадри, които ни припомниха защо толкова много харесваме Енико. Тя не е като всички, а има свой собствен почерк във всеки кадър, който я е увековечил.

Просто брилянтна, а в тандем с Vogue Италия и Грег Кадел за фотограф – думите не стигат.

Prada пусна първите кадри от лятната си кампания

Този по-долу ни е любим. Всички кадри са дело на Стивън Мейзел.



И макар да не сме съвсем съгласни с избора на рекламни лица, с изключение на Мариакарла Босконо, Миуча знае как да промотира дрехи. А пък точно в тези сме влюбени.

Том Форд за празничното издание на Vogue Париж декември-януари 2010/11



Да, точно така. Той е на корицата, заедно с умопомрачителната Daphne Groeneveld. И това не е всичко.

Тази зима празничният брой на френския Vogue наистина ще е нещо велико. WWD съобщават, че още преди година Карин Ройтфелд е помолила Том да поеме ръководството над броя, за който той е писал статии, фотографирал е, стилизирал е сесии, избирал е модели и е направлявал всяка стъпка от процеса на създаването на броя, който определено ще добие статут на колекционерски.

Истерията по Том Форд е оправдана предвид появата му в дамския гардероб след 6 години и все пак, надяваме се откритието на Карин да не се е самозабравил в изписване на името му върху всяка идея, сесия и материал, а да е създал един наистина добър брой, както приляга на Vogue Paris.

Голяма ретроспективна изложба на творчеството на Кристобал Баленсиага



Тя бе открита в петък в испанския институт „Кралица София” на Park Avenue в Ню Йорк. Ех, кога ли ще дочакаме и в София да се случи нещо подобно. Изложбата представя Баленсиага като испанския майстор на висша мода, а дрехите, показани там, са от периода, в който е творил - 1937-1968 година. Ако случайно имаш път до Ню Йорк до 19-и февруари, то не пропускай за нищо на света този исторически преглед.

Ако ли не, ще се наслаждаваме заедно от монитора на уникалните кадри из еволюцията на Баленсиага.

Lanvin за H&M продължава да жъне успехи, този път благотворителни


Всъщност шоуто си беше вторичен трус, последван от силното земетресението, наречено Lanvin for H&M. Показахме ти снимки от

първи ред, но сега виж и това видео, за да придобиеш цялостна предства за събитието.

Това, което харесахме в шоуто, е играта на моделите, емоцията и забавлението на всички присъстващи от подиума до последния ред! Истински панаир на модата и суетата, на какъвто с удоволствие бихме присъствали.

Друг интересен факт, който си струва да отбележим, е, че дрехите и някои от оригиналните скици на Албер Елбаз бяха качени веднага на ексклузивен сайт (http://www.lanvinforhm.com/), в който се води онлайн аукцион, средствата от който ще бъдат дарени на съвместният проект на H&M и UNICEF.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.