Следва

Чакането свърши!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Това са едни кадри, които ни припомниха защо толкова много харесваме Енико. Тя не е като всички, а има свой...

All fashion преди 13 години



Енико Михалик за Vogue Италия ноември 2010


Това са едни кадри, които ни припомниха защо толкова много харесваме Енико. Тя не е като всички, а има свой собствен почерк във всеки кадър, който я е увековечил.

Просто брилянтна, а в тандем с Vogue Италия и Грег Кадел за фотограф – думите не стигат.

Prada пусна първите кадри от лятната си кампания

Този по-долу ни е любим. Всички кадри са дело на Стивън Мейзел.



И макар да не сме съвсем съгласни с избора на рекламни лица, с изключение на Мариакарла Босконо, Миуча знае как да промотира дрехи. А пък точно в тези сме влюбени.

Том Форд за празничното издание на Vogue Париж декември-януари 2010/11



Да, точно така. Той е на корицата, заедно с умопомрачителната Daphne Groeneveld. И това не е всичко.

Тази зима празничният брой на френския Vogue наистина ще е нещо велико. WWD съобщават, че още преди година Карин Ройтфелд е помолила Том да поеме ръководството над броя, за който той е писал статии, фотографирал е, стилизирал е сесии, избирал е модели и е направлявал всяка стъпка от процеса на създаването на броя, който определено ще добие статут на колекционерски.

Истерията по Том Форд е оправдана предвид появата му в дамския гардероб след 6 години и все пак, надяваме се откритието на Карин да не се е самозабравил в изписване на името му върху всяка идея, сесия и материал, а да е създал един наистина добър брой, както приляга на Vogue Paris.

Голяма ретроспективна изложба на творчеството на Кристобал Баленсиага



Тя бе открита в петък в испанския институт „Кралица София” на Park Avenue в Ню Йорк. Ех, кога ли ще дочакаме и в София да се случи нещо подобно. Изложбата представя Баленсиага като испанския майстор на висша мода, а дрехите, показани там, са от периода, в който е творил - 1937-1968 година. Ако случайно имаш път до Ню Йорк до 19-и февруари, то не пропускай за нищо на света този исторически преглед.

Ако ли не, ще се наслаждаваме заедно от монитора на уникалните кадри из еволюцията на Баленсиага.

Lanvin за H&M продължава да жъне успехи, този път благотворителни


Всъщност шоуто си беше вторичен трус, последван от силното земетресението, наречено Lanvin for H&M. Показахме ти снимки от

първи ред, но сега виж и това видео, за да придобиеш цялостна предства за събитието.

Това, което харесахме в шоуто, е играта на моделите, емоцията и забавлението на всички присъстващи от подиума до последния ред! Истински панаир на модата и суетата, на какъвто с удоволствие бихме присъствали.

Друг интересен факт, който си струва да отбележим, е, че дрехите и някои от оригиналните скици на Албер Елбаз бяха качени веднага на ексклузивен сайт (http://www.lanvinforhm.com/), в който се води онлайн аукцион, средствата от който ще бъдат дарени на съвместният проект на H&M и UNICEF.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.