Следва

Breathtaker: От ръцете на PICARD

Чакането свърши!

Групи организирани жертви на модата още тази вечер тръгват с коли и каквото имат към Солун. Не за да ядат..

All fashion преди 13 години

Групи организирани жертви на модата още тази вечер тръгват с коли и каквото имат към Солун. Не за да ядат калмари на плоча и сочен октопод, а за да са първи сред равни когато колекцията на Lanvin за H&M вече може да бъде (из)купувана. Реално и почти за без пари.

Събитието е повод за радостно вълнение у всички нас от поне 20 дни, и има защо.

Смята се, че това е една от най.добрите колаборации на шведите с име от световна величина. Блясък, еклектика, носталгия по 50-те, женственост и уникални форми са в списъка на отличаващите тази колекция от предишните.

Стартът на пускането й по магазините дори леко се забави спрямо предходните есенно-зимни сезони, като вероятната причина е в това, че колекцията е доста многообразна, а и в нея се откриват много на брой чудесни, подходящи за Коледа и Нова година, наистина прелестни неща.



Рокли с тюл, дантела, рюшове, високо поставени колани, рисувани, издължени като силует Т-шърти, много черно, принтове, задължителното мини, а също и мъжко. А, и аксесоари, обувки, чорапи и колиета, както и задължителните този сезон аксесоари за коса.

Просто изумителна колекция, която, по наши изчисления ще се разграби пряко сили до края на седмицата.

Затова, вади едно командировъчно и право на юг. Просто в Солун е най-близкият до нас магазин от веригата.

Ако ти е далече, или не ти е ок в средата на седмицата, можеш да вземеш участие в търга за няколко тоалета от дефилето на Lanvin за H&M /за съжаление повечето екземпляри са с размер 6, т.е. по-малки от малките/, както и за няколко оригинални рисунки за колекцията.

Крайният срок за търга е 26-ти този мeсeц, а вариантът за участие, тук>>  
 

More All fashion