Следва

Партикиндер сюрприз

Нека бъде светлина

Тази седмица новото в световния дизайн...

All About Life преди 17 години

Нека бъде светлина!
Само че в малко по-различни размери и от малко по-различни материали от познатато досега. Дизайнерите от En Pieza са се погрижили за това.
Измайсторен е вече полилей от ... познай какво? Никога няма да се сетиш.
Защото за какво друго могат да се използват химикалките BIC освен за писане?
Ами за да осветят едно помещение по свой неповторим начин. Принципът е същия както при обикновените лампи, само че материалът е друг.
Четирите реда химикалки са наобиколили крушката и създават визуална измама за полилей от диаманти. Ефектът е постигнат благодарение на отражението на светлината в прозрачните пособия за писане. Имаш избор между два цвята - бяло(прозрачно) и оранжево, но белият цвят е за предпочитане, защото усилва ефекта.
Шантавата лампа е лимитирано издание от само 30 бройки. Може да се поръча online от www.enpieza.com и струва 1000 $.
Ако искаш да си един от 30-те притежателя на това изобретение – that’s the moment!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.