Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Най-готиният чифт обувки от магазин Humanic

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Добре де, по принцип тя е толкова красива, секси и още куп все ласкателни епитети можем да измислим за нея, но...

All fashion преди 13 години

Кристал Рен или другото име на ефекта "йо-йо"

Добре де, по принцип тя е толкова красива, секси и още куп стандартни епитети, които можем да измислим за нея, но какво се случва с теглото й и до ден-днешен не можем да разберем.

Това са кадри от сесия, заснета за декемврийското издание на американския Harper's Bazaar, дело на Paola Kudacki.

Като си затворим очите за абсурдните пози, виждаме Кристал, която се е освободила от най-малко 10 килограма. Оттук изниква и нашият въпрос: "Защо тя все още се причислява към "пухкавите" или т.нар. "plus size" модели и не беше тя тази, която казваше колко добре се чувства в здравото си пълно тяло?" .

Тя беше модел за подражание на много млади момичета, които имат проблеми с килограмите, а сега, за съжаление, положението никак не е в нейна полза.

Жалко, наистина жалко.

Джулия Стайгнър за Vogue Германия декември 2010



Тук коментар почти не е нужен, кадрите добре говорят за себе си. Особено този вдясно, който получава приз за "най-гениална хрумка".

Снимките са дело на Claudia Knoepfel и Stefan Indlekofer.

Рекламната кампания на Beyonce за парфюма й Heat



Пробемът тук не е, че всяка звезда отчаяно се опитва да пробие на всеки възможен пазар и да запълни всяка маркетингова ниша, макар и определено да няма нужда от повече слава.

Казвали сме много пъти, че обичаме Бийонсе прекалено много и точно поради този факт ни е малко трудно да преглътнем кадър като този, който впрочем бе забранен от британската телевизия, заради прекалена провокативност.

Просто има нещо сбъркано в снимката, особено положението на краката й.

Най-стряскащата реклама на чанта, създавана някога


 

Не е ли ужасно, когато нещо, което толкова харесваш, стане или прекалено преекспониран продукт или просто жертва на лоша реклама, макар и да казват, че такава няма.

Нагледен пример ни дават гениалното американско дуо Proenza Schouler с рекламния клип на най-нашумелия им модел чанта PS1.

Малкото клипче наподобява на японски хорър от 90-те с неясен замисъл, а мислълта, че те се опитват по този начин да продадат чанта, която, в зависимост от размера си, струва между $895 и $1,995, е леко плашеща.

Стефано Тончи с неясно бъдеще в списание W



От известно време в модните среди се носят слухове, че дългогодишният главен редактор на редица престижни списания Стефано Тончи, който през април тази година пое управлението на американското  W, замествайки Патрик Маккарти, ще бъде уволнен.

Източниците твърдят, че от Conde Nast не са съвсем съгласни с начина, по който Стефано управлява списанието.

Всеизвестно е, че корицата с голата Ким Кардашиян, която излезе под негово ръководство, бе тотален провал, след който бе уволнен креативния директор на списанието, и че продажбите спаднаха наистина доста, но малко са хората, които знаят какво ще се случи оттук натам с бъдещето на списанието. Можем само да чакаме.
 

More from View Sofia

More All fashion