Следва

Astella ще пресъздаде Влюбване в Италия на българска модна сцена

Джейн Фонда, Сюзън Сарандън и Сигорни Уивър на кориците на последния брой на сп. V, посветен на възрастта

Фонда е закачлива в леопардов принт, Сарандън изглежда шик с огромнакоа, а Уивър е игрива с бейзболна шапка...

All fashion преди 13 години

Списание V вече е по реповете в чужбина с последния си брой Who Cares About Age? (Kой го е грижа за възрастта?) с участието на три неостаряващи икони. Върху кориците на V чаровно позират: Джейн Фонда, 72, Сюзън Сарандън, 64 и Сигорни Уивър, 61.

Фонда е закачлива в леопардов принт, Сарандън изглежда шик с огромнакоа, а Уивър е игрива с бейзболна шапка.

"Ако на 25 вече не се харесваш, животът ти ще бъде труден", разказва Сарандън в списанието.

Фонда добавя: "Да си по-стар има и страхотни плюсове. Колкото повече хората остаряват, толкова по-малко уплашени са те. Всички проучвания показват, че имат по-малко грижи. "

И те не са единствените знаменитости, които не са на 20 години в броя. В публикацията "Can’t Stop The Muses" (Не можеш да спреш музите) намират място и моделите Инес де ла Фресанж и Иман, стилистът Камила Никърсън, както и артистите Йоко Оно и Лушън Фройд.

Други вдъхновения включват 56-годишната майка на Бийонсе, Тина Ноулс; 86-годишната дама Глория Вандербилт, която построи дизайн империя през 80-те, и Ева Флетчър, която е сърф звезда любителна 83.

Жените в този брой, който варират във възрастта между 31-86, споделят разлияни лични истории за своя бранш, но всички са на едно мнение, че преследването на младостта е надценявано в наши дни.

Все пак възрастта е просто число, нали?

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.