Следва

Те са вече тук - Versace Eсен-Зима 2010

Питай ме, питай ме - От къде да си намеря Vogue?

В традицията на рубриката Питай ме, при прегеледа на редовния седмичен feedback попаднахме на...

All fashion преди 13 години

В традицията на рубриката Питай ме, при прегеледа на редовния седмичен feedback попаднахме на интересен въпрос от заинтригувана дама. Ето какво ни пита и какъ севет получи от нас:

Здравейте!

Аз съм момиче, което много харесва вашия сайт и мнението Ви.

Ето го и въпросът ми : Имате ли представа откъде мога да си намеря списания като Vogue Paris [за последните месеци!], Vogue Italia [също да е по-нов брой], Vogue Germany, Elle Italia, Vogue US/ UK.....и т.н. Имам предвид по-нов брой [oт сепрември до сега ] на ако може на по-ниска цена....Ако знаете магазин, книжарница, реп с издания от чужбина,ще ви бъда мнооого благодарна!

Една ценителка на модата и красотата :}

Здравей,

Благодарим ти за милите думи и доверието. Сега по същество. Списания Vogue Paris,Vogue Italia, Vogue Germany, Elle Italia, Vogue US/ UK и т.н. и то последни или почти последни броеве можеш да намериш на повечето репове в центъра на София, а и не само. Има във веригите книжарници като Ciela например, както и във веригата Inmediо, които ще видиш в подлезите на станциите на метрото (със сигурност станция Сердика и СУ “Климент Охридски”) както и в моловете.

Има и места където ще ги намериш на старо на добра цена като пазара за книги на пл. Славейков (има щанд с много стари книги и списания от страната към ул. Граф Игнатиев – тук изкачат и пресни броеве при по-старателно ровене) или по ул. Солунска.

Надяваме се да сме били полезни.

More All fashion