Следва

ВЪВ ВРЕМЕ НА ПРОМЯНА: Модерното изкуство в Белгия 1880 – 1950

HARLEM GOSPEL CHOIR отново в България! Спечели два билета и чуй Гласовете

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща...

Music преди 13 години

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща! Симпатичните момичета и момчета с големи гласове и души пристигат отново у нас, за да споделят с нас божествените хармонии на автентичната госпъл музика!

Тази година ще имаме удоволствието да съпреживеем магията, наречена госпъл на 8 декември, зала 1 на НДК от 20 ч.

Билети за концерта на Harlem Gospel Choir могат да бъдат закупени в разпространителската мрежа на Eventim на цени 10, 15, 20, 25 и 30 лв.

Harlem Gospel Choir е най-популярният госпъл хор в САЩ. Той пътува по света, за да споделя своята радост от вярата чрез музика и да събира средства за детски благотворителни организации.Хорът е основан през 1986 година от Алън Бейли, на когото му дошла идеята за такъв хор докато присъствал на тържест.во в чест на д-р Мартин Лутър Кинг в Котън клъб в Харлем. Хорът събира в едно най-добрите певци и музиканти от Черните църкви на Харлем и Ню Йорк.

Harlem Gospel Choir споделят своето послание за любов и вдъхновение със стотици хиляди хора по целия свят. Чрез динамичното си представяне хорът се стреми да създаде по-добро разбиране на афро-американската култура и музиката инспирирана от нея, наречена Госпъл. Темата на всяко представление е "обединяване на хората и нациите“. В тази нова ера на надежда и промяна гласовете на хора отразяват възраждането на културата на Харлем.

Богатите хармонии и звук на Harlem Gospel Choir винаги са "безкрайни, радостни и вдъхновяващи". Всеки спектакъл спира дъха!.

Защото по принцип отбелязваме декември като празничен и пълен с коледно настроение, ще те дарим специално с организаторите ART.BG с един предколеден жест като ти дадем два билета за концерта на Harlem Gospel Боговете!

Само ни изпрати на
[email protected] името, адреса и телефона си и ни разкажи за най-хубавия подарък за Коледа, който си получавал до неделя 28 -ми ноември и един щастливец ще получи два билета за концерта!
 

More from View Sofia

More Music