Следва

Топ 50 на Най-красивите българи за 2010

Довърши историята, спечели ни с въображение! На входа на случайността

В една ледена сутрин, Давид излезе да тича, както правеше всяка сутрин от началото на есента...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia. И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!


В еднa ледена сутрин Давид излезе да тича, както го правеше всеки ден по това време от началото на есента, но ноември не беше най-гостоприемният месец за непрофесионалистите - умееше да ги разболява с лекотата, с която дете се цапа с шоколадов сладолед. На третата пряка се спря задъхан и седна на стълбите пред един случаен вход.

Вперил поглед в земята, той не чуваше нищо друго, освен собственото си учестено дишане, но видя как листата направиха елегантна пътека пред него, докато тя се изкачваше бързо към входната си врата. Изведнъж тя изпусна тежката връзка с ключове, право върху главата му, а от болката на Давид съвсем му причерня. За малко да припадне, когато всички функции на тялото му отказаха така, че той напълно замръзна в изкривена поза в мига, в който погледите им се срещнаха.

Тя приличаше на ангел, най-вече заради светлината, която обикаляше като ореол главата й, може би породена от болката в неговата - имаше светлокафяви очи и тъмнокестенява коса, малко тяло и дълги слаби крака. Носеше огромен развлечен пуловер и плътни чорапи до коленете, но той виждаше само вълните в косата й и лекото трептене на устните, докато си поемеше леден въздух.

Изведнъж от носа му бликна кръв...

Довърши на [email protected]

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>

Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210
Жилетка Stefanel 469 лв.
Чорапи Penny Black 50 лв.


Фотограф: Димитър Панайотов
Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Здравка @ Ivet Fashion

 

More Fashion