Следва

Дизайнери за следене - Кристиян Бланкен /Christian Blanken/

Топ 50 на Най-красивите българи за 2010

Те са красиви, усмихват се чаровно и секси отмятат коса. Стоят добре на екран и на сцена, докато си разхождат...

All fashion преди 13 години



Те са красиви, усмихват се чаровно и секси отмятат коса. Стоят добре на екран и на сцена, докато си разхождат кучето или пият кафето.

Омайват с думи, жестове или просто с поглед от билборд. Имат успешна кариера и редица заслуги, заради които фен страниците им в социалните мрежи са препълнени. Ако красотата е инструмент, то те боравят с него до съвършенство. Те са НАЙ! Защото красиво е всичко, което ни доставя удоволствие. Красиво е лицето, когато не можеш да спреш да го гледаш, красиви са жестовете, които някой прави за теб, красиви са думите, красиви са делата, красива е речта, красиви са онези, които не просто ни стоят симпатично на екрана, а достойни личности и професионалисти.

За трета поредна година ти представяме уникалната по рода си класация на ViewSofia Топ 50 на Най-красивите българи.

Традиционно в дните преди Коледа избираме 50-те най-красиви жени и мъже на България (виж миналогодишните номинирани), от които ти, скъпи читателю, ще определиш Най-красивият мъж и Най-красивата жена за отминаващата 2010 година.

 

Ето с какво разполагаш: 25 жени, 25 мъже, възможност да гласуваш за твоя най-красив, а на Коледа имаш двама победители.

Точно във времето, когато градът е най-бляскав, а хората са най-добри, още 50 причини да се усмихнеш са добре дошли.

Така че, настани се удобно, започваме!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 11 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.