Следва

Тишърт за времето между празниците

Канйе Уест интервюира Риана за декемврийския брой на сп. Interview

Риана е лице на корицата на новия брой на сп. Interview, но по-интересното е, че тя е интервюирана от самия Канйе Уест...

All fashion преди 13 години

Риана е лице на корицата на новия брой на сп. Interview, но по-интересното е, че тя е интервюирана от самия Канйе Уест. Дори само заради този факт си заслужава да се прочете, защото Канйе рядко говори за някой друг освен себе си.

Всъщност въпрос като "Коя е любимата ти песен на Канйе Уест?" няма. Но повечето питанки са пречупени през личните му възприятия за музикалната и модната индустрия, както и за живота на поп звездата като цяло.

След като той самия издаде албума си в началото на тази седмица не пропуска факта да отбележи с какво се занимава в момента - работата по съвместния му проект с рапъра Jay-Z, който лично описва като couture hip-hop.

Иначе покрай творческите планове на Канйе, научихме и интересни неща за Риана. Като, например, че в училище се е събирала с момчетата и мразила учителите си. Кариерата й се е случила като на сън. Запознава се с продуцентите Евън Роджърс и Карл Стъркън, чиито съпруги са от родния й Барбадос. Те я канят в Ню Йорк, когато е само на 16.



След година работа върху демо песен, Рири подписва с лейбъла Def Jam. А днес, само на 22, вече може да се похвали и с две награди Грами – за синглите Umbrella и Run This Town.



Все още не мисли за деца, но ако един ден има момиченце, то ще бъде абсолютна бунтарка.

След като премина през сладураната от Music Of The Sun (2005) и A Girl Like Me (2006), видяхме мрачната й страна в Good Girl Gone Bad (2007) и още по-твърдата й в Rated R (2009), днес с Loud (2010) тя надживява всичко това и поставя себе си в по-лесни за носене неща. След година вероятно ще я видим комбинирайки мъжко облекло с нещо изключително женствено.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.