Следва

Гениалните прости неща: Трицветна салата за тонус

Книги върху главата, ама буквално

Да обърне къщата с главата надолу може всеки, питай тийнейджъра в съседната стая, но да вършиш по стените й е...

All About Life преди 13 години

Да обърне къщата с главата надолу може всеки, питай тийнейджъра в съседната стая, но да вършиш по стените й е привилегия само на най-добрите акробати.

И не е нужно да си спайдър, супер или какъвто й да е мен, само дизайнер с много въображение.



Този еспресо бар се намира Ню Йорк и както виждаш вместо да ходиш по тавана, дизайнерите от студио Nema workshop са направили така, че да вървиш по лавицата с книги.

И ако някога си имал чувството, че стените те притискат, то ако ходиш по тях, усещането моментално изчезва.

Никога не би ни хрумнало, но плюсовете на подобен интериор са много. Освен, че ще се отървеш от избора на цветове за хола, спалнята или коридора, вместо да бършеш праха по книгите три пъти в седмицата, просто ги превръщаш в тапет и ти решава досадни домакински проблеми.

Хубава идея, която непременно бихме пробвали или върху която бихме изпили чаша хубаво еспресо с голямо удоволствие.
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.