Следва

Секси момчета в календара на Pirelli през 2011

Довърши историята, спечели ни с въображение! Нека вали!

Аня прекрачи прага на последния магазин с още един плик с дреха, без която не можеше да живее...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia. И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!

Аня прекрачи прага на последния магазин с още един плик с дреха, без която не можеше да живее, и се отправи към стоянката на такситата. Там обаче нямаше нито една кола. Отчаяна тя просна торбите на земята и проклинайки контролните органи, които така и не й издадоха книжка, започна да звъни на шофьорите, с които обикновено пътува. Никой не вдигаше, а за капак намусеното софийско небе вече надвесваше легените с вода, с които прилежно миеше столицата вече цял месец.

Първата капка дъжд се разби в нов копринен шал, докато Аля ръкомахаше, за да спре някое от такситата, които я подминаваха с червените си лампички. Бързаше, защото...

Довърши на [email protected]

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>

Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>
Виж четвъртата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210
Палто от естествена кожа Manouch от бутик Love Labels в ЦУМ 1830 лв.
Колан Penny Black
Боти от естествена кожа Daris 190 лв.


Фотограф: Димитър Панайотов
Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Здравка @ Ivet Fashion

More Fashion