Следва

Richie Kotzen идва тази вечер в Sofia Live Club

Магията на Таро от Кристин Димитрова

Кнгата разгадава света на мистичните карти и тълкува тайната на символите на всяка карта и връзката ѝ с...

Books преди 13 години

В четвъртък Кристин Димитрова представи новата си книга „Магията на картите Таро“, издадена от „Ентусиаст“.

Кнгата разгадава света на мистичните карти и тълкува тайната на символите на всяка карта и връзката ѝ с вътрешния свят на човека.

Освен автентично ръководство по гадаене, комплектът съдържа и оригинална колода от 78 карти Таро, дело на художничката Явора Паунова, която също взе участие в разгадаването на магията на Тарото. Книгата представи редакторът на първото издание – Юлиян Антонов.

На фона на тематична музика и свещи, Кристин Димитрова прочете няколко стиха на Т. С. Елиът от „Пустата земя“ и „Второто пришествие“ на Уилям Б. Йейтс, специално за гостите. „Какъв е резултатът? Този, който не се занимава с Таро, получава Нобелова награда през ’48-ма година, а този, който се занимава - също получава Нобелова награда, но 20 години по-рано“, сподели авторката.

От своя страна Юлиян Антонов потопи присъстващите в дълбоките и мистични води на Таро картите и разказа любопитни факти за силата, която притежават, и която се отключва от уменията на гадателя. „Кристин е написала книгата с такава лекота и прецизност, че за мен беше лесно да нарисувам картите“, разкри художничката на картите към изданието Явора Паунова.



Голямата изненада за всички присъстващи бе възможността да разберат лично от Кристин Димитрова какво им вещае картата Таро, изтеглена на влизане.

Успоредно с това всеки можеше да провери какво означава неговата карта от специален екземпляр, „заключен“ с пет автентични ключа от Гърция, които са специален и много личен подарък на Кристин. „Тези ключове символизират ключа към книгата „Магията на картите Таро“, а тя и картите, от своя страна, са ключът към всичко онова, което човек трябва да знае за себе си“, разясни Кристин Димитрова.

Книгата на Кристин Димитрова „Магията на картите Таро“ ще намериш в книжарниците от издателство Enthusiast.
 

More Books