Следва

Онлайн разпродажба в H&M от днес

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Дафне е жена, която не може просто да бъде подмината. Тя е икона в модата, а всяка снимка, на която присъства има потенциалът да се превърне в запомнящ се шедьовър.

All fashion преди 13 години

Daphne Guiness в зимния брой на списание Zoo Германия

Дафне е жена, която не може просто да бъде подмината.

Тя е икона в модата, а всяка снимка, на която присъства има потенциалът да се превърне в запомнящ се шедьовър.

Този път специално внимание на колекционерката на висша мода обръща немското списание Zoo, което в своя зимен 29-и по ред брой й отделя цяла корица и огромна сесия с поразителни кадри, дело на Bryan Adams.

Обичаме Дафне.

Календарът на Vogue Paris за 2011 година



Той е готов и е зашеметяващ!

И ако миналата година видяхме цяло съзвездие от красиво съблечени модели, то този път целият календар е поверен на изумителната Дария Вербуви, която позира виртуозно, а дванайсетте месеца са дело на Mikael Jensson.

Ето нещо, което си заслужава да подариш за Коледа, не мислите ли?

Jessica Stam за Vogue Русия, декември 2010



Грег Кадел снима Джесика за декемврийския брой на руския Vogue в една сесия, сведена до два цвята – червено и черно.

Комбинация, която на фона на нощния град и върху тялото на Джесика, определено не е за изпускане.

Анна дело Руссо със свой собствен парфюм и реклама



Това е видеото, което рекламира ексклузивния аромат, приютен от малка златна обувка, който ще се продава след 3-и декември от италианския мултибранд онлайн магазин Yoox.com.

Видеото е заснето в апартамента на Анна в Милано под ръководството на Марко Брага, а страхотните тоалети, които тя носи са известната вече бяла рокля, дело на Питър Дъндас за Emilio Pucci и рокля с красив корсет отново в бяло от Roberto Cavalli.

Всичко това на фона на музиката на Kanye. Красота.

Том Форд за H&M?! Дали?



Един интересен слух се носи в интернет пространството от няколко дни насам. В разгара на истерията по колекцията на Lanvin за H&M, едно ново име се спряга за следващ колаборатор с модния гигант.

Още не е потвърдено официално, но всички говорят, че Том Форд е следващият дизайнер, който ще направи лимитирана дамска колекция за H&M.

Засега само можем с огромна надежда за истинност на слуха да изчакаме потвърждение или напротив.

А докато се случи това, вече със сигурност знаем, че Карл Лагерфелд е подписал договор и ще създаде прет-а-порте колекция за мултибранд веригата Macy’s, която ще включва от джинси до вечерни рокли.

В моменти като този се чудим защо не живеем в Ню Йорк.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.