Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер на стойност 150 лв от Fan Point

Довърши историята, спечели ни с въображение! Булката беглец

Защо Джулия Робъртс избяга от прекрасния Ричард Гиър през 1999...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia.

И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210! Е, ако си готов, да продължаваме!


"Защо Джулия Робъртс избяга от прекрасния Ричард Гиър през 1999?" беше въпросът, който Вера си задаваше от сутринта.

Все пак Ричърд е съвършен, точно като моя Михаил - има ангелско име, успешна продуцентска кариера, майка, която обожаваше Вера, приятели, които му се възхищаваха - просто, мъжът Мечта, за който й завиждаха всички шаферки.

Вместо за него обаче цяла сутрин Вера мислеше за Джулия и Ричард, но така и не си спомни причината. След час трябваше да бъде в църквата и да повтаря на висок глас "Да, да, да!"

На вратата се почука.

Баща й искаше да се увери, че всичко е наред. След като булката го успокои, че просто гримът й е отнел повече време, отколкото е предполагала, той затвори вратата и тя отново остана сама. Отвори лаптопа, за да потърси информация за Булката беглец, но преди да намери каквото и да било, Скайпът й звънна...

Довърши на

[email protected]



Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>

Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>
Виж четвъртата история и ни напиши за края >>
Виж петата история и ни напиши за края >>
Виж шестата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210 
Рокля P&M от ViewSofia Shop 55 лв.
Воал Astella Atelier 280 лв.
Чорапи Mango 25 лв.
Обувки Nine West 198 лв.
Брошка "Nylon" на Нева Балникова от ViewSofia Shop 29 лв.


Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Христина @ Ivet Fashion

 

More Fashion