Следва

Коледни традиции от света и у нас: Английски коледен пудинг

Fit Curves фитнес само за жени. Има такова място!

За да постигнеш целите си спрямо външния си вид ти трябват чисти маратонки, спортен екип и 30 свободни минути 3...

All About Life преди 13 години

За да постигнеш целите си спрямо външния си вид, ти трябват чисти маратонки, спортен екип и 30 свободни минути 3 пъти седмично - нито секунда повече. Такава е идеологията на Fit Curves – най-големият фитнес франчайз в света.

Fit Curves
е основоположник на концепцията за дамски фитнес и вече има създадени повече от 11 000 франчайз клуба в 75 държави.

Възрастта и степента на физическата ти подготовка не са от значение, в салоните приемат по килограми на желание и трениран ентусиазъм. Фитнес програмата на Fit Curves e предназначена само за жени, така че не си и помисляй да взимаш гаджето. От опит знаем, колко по-спокойни се чувстваме само в женска компания в залата, а и удоволствието се засилва от идеята за принадлежност към клуб от дами със сходни интереси.

Първият път е специален – той е посветен на фитнес анализ. Това е съвкупността от въпроси, измервания на мазнини и дефиниране на цели (стягане, тонизиране, отслабване) на чиято база се изготвя твоя индивидуална програма.

Следващата ти тренировка протича задължително под строгия контрол на инструктор, който те въвежда в тънкостите на перфектната фигура.



Тренировката протича по следния начин. Влизаш в залата и си избираш кой да е от уредите, настаняваш се удобно, пускат ти музика и старт. След около минута сменяш уреда и т.н. Комплексната физическа и фитнес програма е изградена на кръгова система, която упражнява всички мускулни групи.

Тренировката има двоен ефект, понеже комбинира кардио активност и подсилващи упражнения за намаляване на теглото и укрепване на мускулите.

За разлика от класическите фитнес уреди с огромни тежести, от които ни се вие свят, Fit Curves борави с уреди с хидравлична резистенция, позволяващи регулиране на интензивността и достигане на най-добри възможности.



Доказано е, че фитнес методиката на Fit Curves предпазва мускулите, изгаря мазнините и ускорява метаболизма. За по-спокойна тренировка разполагаш и с безплатен фитнес инструктор, който ще ти помогне лично да постигнеш най-добрите резултати.

Сред предимствата на франчайз фирмите се нарежда и най-важната – станеш ли веднъж член на Fit Curves, можеш да посещаваш всичките им 11 000 клуба по цял свят само при показване на клубната си карта.

Ще ги намериш на адрес бул. Тодор Каблешков, 69 с голям безплатен паркинг на твое разложение и не забравяй – без мъже!

За да запишеш твоя безплатен фитнес анализ, прати емайл на [email protected] или се обади на телефон 02/ 441 48 80.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.