Следва

Посоки и отражения

Спечели 3 билета за група ВАКАЛИ

След като изправи на крака публиката в Китай, група ВАКАЛИ се завръща у нас, с намерението да покаже за първи път...

Music преди 13 години

След като изправи на крака публиката в Китай, група ВАКАЛИ се завръща у нас, с намерението да покаже за първи път самостоятелния си спектакъл в България.

На 6 Декември от 19.30 часа, в Зала 1 на НДК ще може да видите едно уникално дръм шоу.

Можеш да получиш 3 билета за уникалното шоу като се регистрираш на формата ни за контакт ( [email protected] ) Очакваме те до 4 декември (събота).

Спектакълът DRUM AND DANCE LIVE съчетава музика, танц, различни ударни инструменти и специални визуални ефекти.



Група ВАКАЛИ е създадена с идеята за нов музикално-танцов формат, в който изпълнителите се подготвят да бъдат музиканти и танцьори едновременно.

Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм-шоу от инструментални и танцови изпълнения, които интерпретират българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца.

„ Вакали” означава „разпалващи” и се отнася за чувства и емоции, предизвикани в публиката от разтърсващ саунд и атрактивна танцова лексика.



ВАКАЛИ участват като специални гости в много от големите и престижни събития в страната: Българската Коледа, Music Idol, Евровизия, Dancing Stars, Мис България, Best Model of the World, Наградите на БГ Радио и др.
В чужбина група ВАКАЛИ изнасят концерти в Германия, Холандия, Сърбия, Ирландия, Тайван, Словакия, Италия, Гърция, Китай.

Билети за шоуто се продават на касите на НДК и EVENTIM.BG

GROUP VAKALI

DRUM AND DANCE LIVE

6 декември 2010, София, Зала 1 на НДК, от 19.30 часа
 

More from View Sofia

More Music