Следва

Довърши историята, спечели ни с въображение! La Dolce Vita

Семейство Джоли-Пит на ваканция в Париж демонстрира удивителен стил

Без съмнение, въпреки крехката си възраст от 4 тгодини и половина, Шайло Джоли-Пит не оставя никакво...

All fashion преди 13 години

Без съмнение, въпреки крехката си възраст от 4 години и половина, Шайло Джоли-Пит не оставя никакво съмнение относно добрия си стил.

Прелестната русокоска демонстрира удивителен прочит на тенденциите през сезона с разкошните си зеброви боти, вероятна препратка към африканските й корени /припомняме, че Шайло е родена в Намибия/.

Малката прекара няколко часа навън и в аквариума на френската столица, където семейството се намира в момента, в компанията на майка си и по-големите си брат и сестра - Пакс и Захара.

Стрийт стайлът на малката световна знаменитост се състои освен от разкошните обувчици, още от модерно закопчано догоре кожено яке, суичър със съответстваща на обувките шарка на качулката, сиви панталони.



Захара, която предстои да навърши 6 през Януари, подобаващо на парижкия студ, носи тъмно пухено якенце, черен клин и черни ботуши, и сладки плитки на къдравата си коса, вързани високо горе.

Фамилията на Брад Пит се намира във Франция в момента, където текат и промоциите на новата анимация с участието на Брад - Метромен.

Романтиката на Париж очевидно се отразява на двойката Анджи - Брад, които, макар и заедно от повече от 5 години, изглеждат влюбени, близки един с друг и с децата си и много щастливи.

Съвсем естествено, предвид грамадното внимание към двойката и децата, се чуват и упреци към начина, по който Анджелина облича Шайло, твърде момчешки, твърде унисекс.

Част от пуританска Америка дори смята, че Анджелина рискува да обърка увереността на детето в собствения му пол с дрехи като тези.

На упреци като този, Анджи отговаря умно и спокойна така: "Шайло носи, Шайло избира. Смятам, че е очарователна с избора си. А и аз не съм родителят, който да насилва някого да бъде нещо, което не е." Пред Ройтерс тя казва: "Това всъщност е пример за лошо родителство. На децата трябва да бъде позволено да са такива, каквито те искат, без някой да ги съди за това. Това е важна част от техния растеж."
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.