Следва

We love или три пъти "Ура" за еко модата

Довърши историята, спечели ни с въображение! La Dolce Vita

И ето! Край! Подписа го! След 6 месеца отчаяно търсене на квартира, Виктория най-накрая се сдоби с договора зa...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia.

И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!


И ето! Край! Подписа го! След 6 месеца отчаяно търсене на квартира, Виктория най-накрая се сдоби с договора за наем на апартамент сгушен на мечатаната ул. Шишман.

Вече можеше спокойно да се разходи в парка, където възнамеряваше да пробяга всяка сутрин през следващите месеци. Само като си помисли какво преживя и как започна всичко...

Довърши на [email protected]

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>

Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>
Виж четвъртата история и ни напиши за края >>
Виж петата история и ни напиши за края >>
Виж шестата история и ни напиши за края >>
Виж седмата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210 
Късо палто Penny Black 420 лв.
Ръкавици Tosca Blu от бутик Purple 130 лв.
Пола P&M 59 лв.
Колан Mango 49 лв.
Чанта Furla 340 лв.
Очила Mango 35 лв.


Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Христина @ Ivet Fashion

More from View Sofia

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.