Следва

Специални подаръци в менюто на Nordsee до Коледа

Мадона - съдържателка на ... фитнес

Комерсиалното страшилище, наречено Мадона, не спира да трупа инициатива след инициатива, всяка едно от които...

All About Life преди 13 години

Комерсиалното страшилище, наречено Мадона, не спира да трупа инициатива след инициатива, всяка едно от които увенчана с гарантиран търговски успех.

Преди дни поп иконата откри свой фитнес в Мексико, който изрекламира собственоръчно с присъствието си на място.

52-годишната лъвица показа тренираната си фигура пред събралите се на откриването хиляди фенове, облечена подходящо в мини рокля с графичен принт и ботуши над коляното.

Мероприятието е осъществено освен под марката на Мадона, още под вещото й фактическо ръководство, както и в стилистиката, която допада на звездата.

Фитнес центърът грее с образа на Мадона, буквално надничащ отвсякъде. Слоугънът на фитнеса звучи една идея като комунистически лозунг, но то е може би защото у нас сме обременени с миналото. Все пак, как ти звучи: Harder is better! По мадоновски, най-малкото.Фитнесът на Мадона всъщност е джойнт венчър с калифорнийска компания.

Идеята е на шикозно и скъпо място да се даде възможност на почитателите на този спорт да упражняват телата си с най-модерните уреди, кардио достижения, изобщо всякаква машинария от най-висок клас.

Всички инструктори са минали през личното одобрение на Мадона, класовете по гимнастика са надлежно обиколени и инструктирани как да работят дотолкова динамично, ефективно и добре, че да не оставят никакво съмнение кой стои зад проекта.Отделно инструктирани са йога специалистите - практикува се както древна индийска йога, така също и практики от ежедневието на самата Мадона, придобити в годините увлечение по източната философия.
Фитнесът се нарича Hard Candy Fitness.

'Който от вас е гледал мое шоу знае, че не се пестя изобщо. Същото се отнася и за фитнеса ми", каза тя на откриването. 'Направихме това място така, че да се превърне в най-добрия фитнес в света!"
Членството в "най-добрия фитнес" струва точно 2,000 песос на месец, което е около 160 долара и всъщност не е много по-скъпо от останалите добри салони в Мексико Сити.

Същевременно обаче има първоначална такса за включване, точно 830 долара, която включва и първите два месеца членство. Записалите се преди фактическото отваряне са ползвали отстъпка и са платили само 700 долара първоначална такса.

Разпитани за емоцията си от посещаването на фитнеса именно на Мадона, членовете, записали се вече за мястото, не разкриват да са силно втрещени от факта на участие на звездата. По-скоро се изтъкват като предимства добрата локация, близостта до домовете им, или наистина доброто оборудване.

"Да, секси е, че Мадона участва, но не това ме накара да се запиша. Просто офисът ми е през две врати", казва млад мъж и продължава с гирите.
 

More All About Life