Следва

Довърши историята, спечели ни с въображение! Шах и... мат!

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Beefeater London Dry

Купон до зори и коктейли до догодина те чаката със специалния подарък на Beefeater. 4 бутилки от...

Shopping преди 13 години

Купон до зори и коктейли до догодина те чаката със специалния подарък на Beefeаter. 4 бутилки от уникалния по рода си зимен вкус на любимотот ти питие те чакат в торбата с подаръци.

С наближаването на хладните дни на зимата задължителната алкохолна напитка за нея е НОВИЯТ зимен джин в ограничена серия от Beefeater London Dry.

Специалното издание на джина ще е на пазара за ограничен период от време през всичките зимни месеци –това го прави съвършен подарък за любителите на коктейли, както и ключов продукт за сезона с коледните купони или просто за спокойните вечери край огъня.

Разработен от майстора дестилатор на Beefeater Дезмънд Пейн, в Beefeater Winter има добавени канела, индийско орехче и борови връхчета, които придават плътен пикантен привкус.

Наситеният дъх на канела е допълнен от меката сладост на индийското орехче и е балансиран от свежия вкус на боровите връхчета, обогатяващи по този начин боровата нотка на хвойна – най-важната съставка на всички подобаващи джинове.

Дезмънд Пейн е добавил тези растения заедно с допълнителни стърготини от кората на севилски портокали към оригиналния джин, спечелил множество награди, Beefeater London Dry, за да създаде затоплящ с подправките си джин, подходящ за по-студените месеци.

Beefeater Winter е вкусен да се отпива само така върху лед, но е и идеалната основа за лесни коледни рецепти. Бидейки крайно подходящ за топли коктейли, добавете Beefeater Winter към изстискан сок от ябълки и го загрейте върху котлон или изпробвайте нова, интересна версия на традиционния яйчен ликьор.

Като световен авторитет по джин Дезмънд се изказва така: “исках да създам джин, който да подчертае традиционната рецепта на Beefeater и да я направи по-подходяща за горещите пуншове и коктейли, които са популярни през зимните месеци.

Beefeater Winter улавя познатите ухания на сезона с помощта на уравновесено съчетаване на растения, които са като синоними на точно този период от годината.”

В опаковка от удивителна бутилка в ограничено производство и поставена в подаръчна кутия, Beefeater Winter ще пооживи всяко домашно барче през мразовитите месеци. С нотките си на подправки, многосъставно ухание и удачност за затоплящи коктейли, Дезмънд Пейн е създал съвършеният джин, който въплащава зимния сезон.



Изпрати ни своето пожелание за рождения ни ден най-малко с четири думи на [email protected] и знаеш какво следва - да влезеш в списъка с луксозните подаръци, един от които имаш голяма вероятност да спечелиш.



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping