Следва

Разкажи любимия си филм в 60 секунди

Свилен от Остава ще влезе в ролята на Хитър Петър в събота

Кой ще се окаже по-голям тарикат - Свилен от "Остава", Хитър Петър или Настрадин Ходжа? Ще разберем в събота - 4...

Events преди 13 години

Кой ще се окаже по-голям тарикат - Свилен от "Остава", Хитър Петър или Настрадин Ходжа? Ще разберем в събота - 4 декември, в книжарница "Буктрейдинг" на столичния мол "Сердика".

Надлъгването е част от кампанията на Книгоиздателска къща "Труд" за стимулиране на четенето сред децата. Започва точно в 11 часа.

Хитър Петър и Настрадин Ходжа са прочути тарикати, но вокалът на група "Остава" има предимството да знае всичките им истории....

Така че в надпреварата залагаме на него.

Свилен ще запознае хлапетата, които ще се съберат в книжарницата с няколко от историите за най-известния роден хитрец и неговият вечен спътник Настрадин Ходжа. Ще прибави и от "Тримата глупаци".

 

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?