Следва

Китарите на Мур

Швейцарска слава

На 5 Септември (Сряда) в столичния денс център „Син Сити”, денс клуб „Синърс” ще бъде домакин на един от най-популярните диджеи в света – ЧАБ...

Галерии преди 16 години
На 5 Септември<@SITE_URLstrong> (Сряда<@SITE_URLstrong>) в столичния денс център „Син Сити”<@SITE_URLstrong>, денс клуб „Синърс”<@SITE_URLstrong> ще бъде домакин на един от най-популярните диджеи в света – ЧАБ<@SITE_URLstrong>!

Мегазвездата пристига у нас по покана на Vivatel<@SITE_URLstrong> и Tuborg<@SITE_URLstrong>.
Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис<@SITE_URLstrong>.

Швейцарецът Франсоа Шабло<@SITE_URLstrong>, известен като диджей Чаб<@SITE_URLstrong>, е един от най-търсените диджеи в света на електронната музика. Негови хитове са включени в 6 поредни издания на най-престижната компилация за хаус музика – “Global Underground Collections”<@SITE_URLstrong>. Работи съвместно с диджей Нукем, правил е ремикси на Нели Фуртадо<@SITE_URLstrong>, Горилаз и Кевин Фишър<@SITE_URLstrong> и стъпка по стъпка си пробива път към международната хаус сцена.

Музиката, която създава, е страхотна комбинация от елементи на рок, електроклеш и чисти хаус бийтове<@SITE_URLstrong>. Най-известните хитове на Чаб<@SITE_URLstrong> са “Tunneling", "Matica”, “Wanted" и “Instinct"<@SITE_URLstrong>. В момента диджей Чаб<@SITE_URLstrong> е на върха на кариерата си, търсен е за участия по цял свят и работи с най-добрите продуценти и диджеи в света.

Много големи компании търсят съдействието му за разнообразни ремикси на известни испански групи и изпълнители. Негови парчета присъстват в сетовете на едни от най-известните диджеи като Дани Теналия, Роджър Санчес, Дийп Диш, Фетбой Слим, Пол Ван Дайк, Дейвид Моралес<@SITE_URLstrong> и много други.

Като диджей, ЧАБ<@SITE_URLstrong> e един от най-известните и най-търсени артисти в световен мащаб и е канен на партита по цял свят - Москва, Ню Йорк, Вашингтон, Париж, Лондон,<@SITE_URLstrong> Ибиза, Амстердам, Пекин, Атина, Киев, Анкара, Барселона, Майорка<@SITE_URLstrong> и др.

Входът за партито е 10 лева.
<@SITE_URLstrong>

More from View Sofia

More Галерии