Следва

Прясно изцеден сок от ябълка, малко индийско орехче и пръчица канела. Рецепта за прекрасна зима

Български дизайнери в концептуален бутик

Алтернативата е в ръцете на младостта...

All fashion преди 13 години

Алтернативата е в ръцете на младостта. И точно там се крият смелостта, идеалите и хъса за правене на истински добрите неща.Това научаваме все повече от креативните млади имена на българската мода, на които и ние, от View Sofia, отдавна и с удоволствие даваме гласност и място за изява.
Колеги и приятели също обръщат вниманието си  върху младите български творци, които създават уникално красиви дрехи, а при желание и целият ни гардероб.

Проектът, на който решихме да дадем гласност днес, се нарича „Пространство за талантливи български дизайнери” с участието на Николай Божилов, победителят в Triumph Inspiration Award 2010 и Глория Иванова, носител на международната награда Eton Fashion Price 2010.

На крехките 22 години двамата български дизайнери ще правят добра мода в концептуалния бутик, която по качество на платовете и изработката не би трябвало да отстъпва на работата на световните дизайнери.

Чудесно е, че има кой да им дава шансове, чудесно е, че остават в България с идеите и усилията си, чудесно е, че имаме възможността да ги  подкрепяме, като например ги носим!



Бутик Farenah Concept, Съборна 1А.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.