Следва

Първи, но какви, коледни намаления в Kult

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Бавно, но определено изключително сигурно, нашето красиво момиче си...

All fashion преди 13 години

Таня за Banana Republic Holiday 2010

Бавно, но определено изключително сигурно, нашето красиво момиче си завоюва стабилни позиции на световната модна сцена.

Този път я виждаме като лице на марката Banana Republic в кампания Holiday: Love the Present.

Повече думи не са нужни, тя просто е изключително красива и естествена. Viva Tanya!

Кейт Мос с тъмна коса за Vogue Италия, декември 2010



Декември се очертава като силен Vogue месец.

И ако в Париж властва Том Форд, то италианският Vogue ни е приготвил Жизел на корицата, цяла в латекс, а вътре намираме Кейт Мос в една страхотна pin-up сесия. Не е ли болезнено секси?

Тъмна коса, голямо количество очна линия и жартиери върху Кейт, снимана от Ник Найт, са почти толкова секси, колкото и голата Лара Стоун, където и да се появи.

Салма Хайек за списание V Испания



За седмия си брой испанското издание на V избират Салма за лице на корицата. Нужно е само да кажем, че фотограф е Карл Лагерфелд, а Салма хипнотизира с поглед в красива бродирана рокля на Alexander Mcqueen.

Моделите на бельо не са това, което бяха




Ако до скоро моделите на Victoria’s secret бяха просто красиви момичета в бельо, които основно са красиви, без да имат други задължения, то от 2 сезона насам наблюдаваме много интересна тенденция. Всички биват наемани и снимани от висок клас модни марки и списания като обикновени модели. Те дори вече са и рекламни лица на кампании т.н.

Поредното доказателство са първите кадри, които получихме от рекламната кампания за лятото на Dolce&Gabanna. В чернобелите кадри виждаме Алесандра Амброзио и Изабел Гулар като лица на дамската линия.



Макар и да не е голяма изненада появата им тук, защото те бяха едни от малкото, разходили се в черно на подиума в Милано преди два месеца, трябва да се отбележи, че това е интересен момент в развитието на модата, който тепърва ще търпи още по-голямо развитие.

Междувременно, като лица на мъжката линия, съвсем очаквано са избрани вечният Тони Уард, Ноа Милс и Сам Уеб.

Британския съвет за мода обяви своите номинации


Jonathan Saunders, Osman, Christopher Kane FW  2010/11

За втори път ежегодната награда на Британския съвет за мода и Модният фонд на Vogue ще бъде връчена на млад дизайнер. Номинациите бяха обявени миналата седмица и включват Christopher Kane, Richard Nicoll, Jonathan Saunders, Charlotte Olympia, E. Tautz, Nicholas Kirkwood, Osman Yousefzada и Peter Pilotto.

Победител миналата година беше Erdem Moralioglu, който получи £200,000 и личен ментор от Vogue.
 

More All fashion