Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Б като Библия - Б като Блог

Попаднахме на гида с подаръци на American Apparel и си харесахме идеите за аранжирането им...

All fashion преди 13 години

Често ни се случва да отворим някой от стотиците модни блогове - лични и не съвсем - за да се заредим с цялото вдъхновение, което струи от страниците им.

Потопени в тях често откриваме идеи или поне се усмихваме широко на модния им ентусиазъм.

Ще ти набелязваме любимите ни места из личните интернет пространства на известни и не толкова известни блогъри, за да зареждаме седмицата с вдъхновяващи идеи и настроение.

Ето ги и последните неща, които маркираме с удивителна и които ще правим всяка седмица за теб.

Идеи за опаковане


Попаднахме на гида с подаръци на American Apparel и си харесахме идеите за аранжирането им.

Идеята да вземем разноцветни чорапи, да ги увием като захарни бастуни и да ги подарим на братята си, ни се струва страхотна. Както и риза без опаковка, просто с панделка би зарадвала бащите ни.

Пестим от пари за опаковка, няма да стресираме контейнера с невъзможни за побиране количества цветна хартия и все пак запазваме веселия празничен тон.

via taghrid

Как да предпазиш къдриците си от дъжда



Ами като Джована Баталия с шал на главата. Както казва самата Гаранс Доре в блога си, „Ако си Джована, можеш да омотаеш шала си като това и пуууууф - за 30 секунди всичко е готово, тогава ти наистина си една от богините на стила.”

via Garance Dore

Да си направиш шала на риза



Идеята е на блогъра Ивайло Серафимов. Премяташ голям кариран шал през врата и го закрепяш с колан на кръста. Както виждаш стои страхотно с джинси и дебела жилетка. Опитай! Не боли.

via one2ten

Дръпни чертата



Как да промениш грима и визията си с една линия, показват много убедително в ноемврийския брой на Vogue Италия.

Необходимите са ти само черна и цветна очна линия с цвят по твой избор.

След като за дневен и лек вечерен грим просто си очертала очите с черна очна линия, за парти вечерта можеш просто да „теглиш” една синя линия над горния клепач и готово.

Да сменим името на pre-fall колекциите




Това предложи дизайнерът Майкъл Корс на представянето на pre-fall колекцията си. „Всеки знае, че resort е важен, но заради името pre-fall, което е толкова грозно, никой не разбира, че това всъщност са дрехите, които слагаме в гардеробите си, казва той.

Междувременно той призова стая пълна с редактори да прекръстят сезона. „Виждаме как всички са се униформили в кожа с косъм и туид по първите редове на ревютата през септември и ни изглежда налудничаво.”

via Elle.com
 

More All fashion